Tânără de 17 ani, găsită moartă în fosta baie publică din Ploieşti. Iubitul în vârstă de 40 de ani e principalul suspect

O tânără în vârstă de 17 ani, din Ploieşti, a fost găsită moartă în fosta baie publică din oraş. Principalul suspect este chiar iubitul în vârstă de 40 de ani. Bărbatul a fost reţinut.

08 apr. 2021, 22:40

Tânără de 17 ani, găsită moartă în fosta baie publică din Ploieşti. Adolescenta fusese dată dispărută de miercuri seară.

Tânără de 17 ani, găsită moartă în fosta baie publică din Ploieşti

Citeşte şi Un ieşean şi-a omorât mama chiar de ziua ei. Înainte de a comite crima, a dezvăluit totul la un post de televiziune. Apelul la 112 a fost făcut de un angajat al postului

Mama fetei le-a povestit anchetatorilor că ştia că aceasta plecase la o întâlnire cu iubitul în vârstă de 40 de ani. Când a văzut că se face târziu şi fiica sa nu mai vine acasă, femeia a început să se îngrijoreze.

Luat la întrebări de poliţişti, bărbatul a spus iniţial că nu o cunoaşte pe fată şi că nu s-a întâlnit niciodată cu ea. Ulterior a recunoscut tot.

Cadavrul fetei a fost găsit joi după-amiază în clădirea fostei băi publice din Ploiești. Potrivit primelor informaţii, se pare că adolescenta ar fi fost sugrumată, neexistând urme de sânge în zonă. u

Bărbatul suspect de crimă este de fel din Șirna și este trecut de 40 de ani. Se pare că acesta era căsătorit şi ar fi avut o relație ascunsă cu adolescenta. Soţia bărbatului nu ştia de această aventură, iar fata l-ar fi șantajat. Aceasta i-ar fi cerut bani, dar pentru că bărbatul a refuzat-o, l-a amenințat că va spune tot soției, potrivit ziarulincomod.ro. 

Principalul suspect al crimei a fost reținut și se află în continuare în custodia poliției.

Citeşte şi Crimă între frați în Botoșani! Totul a degenerat după ce unul a băut diluant


loading...
Partenerii noștri