Detalii incredibile din viaţa lui Dincă! Monstrul din Caracal a încercat să îşi schimbe viaţa cu DOI ani înainte de odioasele crime

Mai multe detalii incredibile din viaţa lui Gheorghe Dincăn ies la suprafaţă în rechizitoriul întocmit de procurori. Se pare că acesta a dorit să îşi schimbe radical viaţa, în urmă cu doi ani, înainde de a le ucide pe Luiza şi Alexandra.    

RomaniaTV.net
17 ian. 2020, 15:06
Detalii incredibile din viaţa lui Dincă! Monstrul din Caracal a încercat să îşi schimbe viaţa cu DOI ani înainte de odioasele crime

Potrivit rechizitoriul întocmit de către procurori, Gheorghe Dincă a încercat să îşi refacă viaţa în ultimii doi ani şi a fost interesat să îşi găsească o nouă jumatate, o femeie cu o vârstă apropiată cu el. Mai mult decât atât, acesta a intenţionat să îşi vândă casă şi să achiziţioneze un teren pentru construirea unei alte case, într-o altă zonă a României.

Citeşte şi: RECHIZITORIUL în cazul Caracal: Interceptări explozive cu Gheorghe Dincă LIVE ROMANIA TV

„În ultimii doi ani, respectiv 2017-2019, inculpatul DINCĂ GHEORGHE a început să își materializeze dorința de a schimba acest mod de existență și a luat hotărârea să vândă casa și să se stabilească în altă zonă a țării, devenind din ce în ce mai interesat de ideea găsirii unei femei de vârstă apropiată cu care să își refacă viața, departe de Caracal.

 În materializarea acestui demers, în luna octombrie a anului 2017, Dincă a achiziţionat, fără a anunţa şi restul familiei, autoturismul marca RENAULT MEGANE şi a postat un anunţ de vânzare a casei. Acesta a achiziţionat şi un laptop pe care a afectuat mai multe căutări privind vânzarea de terenuri, construcţia unei case simple şi bordeie, în plus a apelat şi o firmă specializată pentru confecţioarea unor anunţuri matrimoniale pe care le-a postat în deplasările sale prin ţară, în vederea găsirii sufletului pereche.