Detalii incredibile în cazul accidentul din Vaslui, în care 5 oameni au murit, iar alţi 7 au fost răniţi. Ce au descoperit anchetatorii

Tânărul care a provocat accidentul cumplit din Vaslui, în care 5 oameni au murit, iar alţi 7 au fost răniţi, era beat. În urma analizelor toxicologice s-a stabilit că în momentul producerii accidentului, bărbatul avea o alcoolemie de 1,3 în aerul expirat.

RomaniaTV.net
04 iul. 2019, 05:12
Detalii incredibile în cazul accidentul din Vaslui, în care 5 oameni au murit, iar alţi 7 au fost răniţi. Ce au descoperit anchetatorii

În urma analizelor efectuate la cererea Politiei Rutiere, s-a stabilit cã în momentul producerii accidentului soferul Topriceanu ar fi avut o alcoolemie de 1,3g/la mie, alcool pur în sânge, potrivit vremeanoua.ro.

Victimele accidentului mortal din Bădeana, Vaslui, au vârstele între 17 si 34 de ani, iar patru dintre cei cinci morti erau în aceeasi masinã.

Soferul vinovat de producerea accidentului, Bogdan Topriceanu, avea 31 de ani si în momentul producerii accidentului avea 110 km la orã. Tânãrul a intrat într-o depãsire fãrã sã se asigure si a lovit în plin o masinã care circula regulamentar si în care erau douã familii ce se întorceau din vacantã din Grecia. Soferul acesteia a murit si el, sotia lui e în comã, iar fetita lor de 13 ani e rãnitã.

Bogdan era tatãl unui bãietel de 9 ani, iar în august urma sã facã nunta cu iubita lui.