Detalii incredibile în cazul femeii ucise cu sânge rece în faţa copilului ei. Vezi cine este principalul suspect

Un tânăr de 30 de ani este principalul suspect în cazul crimei petrecute luni dimineață într-un apartament din cartierul ploieștean Mihai Bravu. Bărbatul este acuzat că și-a ucis concubina, o femeie în vârstă de 36 de ani, cu mai multe lovituri de cuțit.

14 feb. 2017, 07:03

O femeie de 36 de ani a fost înjunghiată de iubitul ei în urma unul conflict spontan.

Surse apropiate anchetei susțin că în apartamentul în care s-a comis crima erau suspectul și trei femei, printre care și victima. Pe fondul consumului de alcool, între acesta și femeia de 36 de ani a izbucnit un conflict spontan, soldat cu înjunghierea mortală a Marianei Rusu.

În urma conflictului a fost înjunghiat în umăr și fiul victimei, un copil de 11 ani, care, din fericire, a scăpat cu viață, fiind însă în stare de șoc la spitalul de pediatrie din Ploiești.

Principalul suspect locuiește în cartierul bucureștean Pantelimon și s-ar fi cunoscut cu victima în Marea Britanie. Potrivit ph-online.ro, acesta este cunoscut cu antecedente penale, fiind acuzat în trecut de proxenetism și trafic de persoane.

Individul nu a fost găsit de polițiști. Dacă nu va fi prins pentru a fi audiat, bărbatul va fi introdus pe lista persoanelor urmărite general.