DETALII INCREDIBILE în cazul morţii cântăreţei Mălina Olinescu. Vezi cine e cel care a găsit cadavrul VIDEO

Detalii incredibile ies la iveală la doi ani de la cumplitul moment al morţii Mălinei Olinescu. Cântăreaţa s-a aruncat de la etaj, iar cel care a descoperit cadavrul a fost un vecin, nimeni altul decât torţionarul Ion Ficior.

12 dec. 2013, 06:35

Cântăreaţa Mălina Olinescu şi-a încheiat socotelile cu viaţa în noaptea de 12 decembrie 2011, potrivit România TV. Nimeni nu ştie ce a determinat-o să se sinucidă. S-a aruncat de la etajul 6 al blocului în care locuia.

Mălina Olinescu avea 37 de ani şi era fiica artistei Doina Spătaru şi a actorului Boris Olinescu. Trupul Mălinei a fost descoperit de un vecin, el fiind şi cel care a chemat poliţia la faţa locului. A vorbit chiar şi cu jurnaliştii, dar nimeni nu bănuia că era chiar torţionarul Ion Ficior, la momentul respectiv era şi preşedinte de bloc.

„Avea un iubit. Şi-a făcut amenajări, şi-a amenajat apartamentul frumos”, spunea Ion Ficior. în 2011.

Ion Ficior a fost comandat al închisorii comuniste Periprava, unde deţinuţii erau umiliţi, schingiuiţi şi omorâţi. Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului a solicitat parchetului începerea urmăririi penale împotriva lui Ion Ficior, pentru infracţiunea de genocid.