DETALII INCREDIBILE. Singura dansatoare care a supravieţuit în incendiul din Beirut, implicată în accidentul din CET

Nicolle Buirencu, tânăra care a supravieţiut incendiului devastator care a distrus restaurantul Beirut din Constanţa, a fost se pare implicată în cumplitul accident petrecut săptămâna trecută în cartierul CET, din municipiul Constanţa.

06 iun. 2016, 09:17
DETALII INCREDIBILE. Singura dansatoare care a supravieţuit în incendiul din Beirut, implicată în accidentul din CET

Săptămâna trecută, un tânăr de 27 de ani care conducea un autoturism Mazda pe bulevardul Aurel Vlaciu din municipiul Constanţa a lovit un autoturism BMW. În urma impactului, autoturismul Mazda s-a rupt în două, iar jumătatea din spate a maşinii a fost proiectată pe trotuar, unde a lovit doi pietoni. Şoferul din Mazda a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor şi a mers acasă, de unde a solicitat o ambulanţă.

Trei persoane din autoturismul Mazda, două în vârstă de 16 ani şi şoferul, au fost rănite. De asemenea, au fost răniţi cei trei tineri aflaţi pe trotuar, toate persoanele rănite fiind transportate cu ambulanţele la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Unul dintre tinerii de 16 ani a murit la spital, în pofida eforturilor medicilor de a-l resuscita.

Bărbatul aflat la volanul autoturismului Mazda nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Niciunul dintre cei doi şoferi nu consumase băuturi alcoolice.

Şoferul care a provocat accidentul de la Constanţa, în care, a murit un adolescent şi au fost rănite cinci persoane, a fost dus, miercuri, din arestul Poliţiei Judeţene la spital, după ce a acuzat probleme de sănătate înainte să fie dus la instanţă cu propunere de arestare preventivă.

„El este criminalul care mi-a băgat copilul în pământ, criminalul! Mi-a omorât copilul acest nenorocit! Puşcăria să te omoare, băi prostule! Omoară-te, du-te la puşcărie toată viaţa ta!”, a strigat mama tânărului decedat.

În cumplitul accident din Constanţa, un tânăr de 16 ani a murit, un alt băiat de 13 ani este în comă, iar alte patru persoane au fost rănite grav. Şoferul vinovat are acum dosar penal pentru conducere fără permis, fugă de la locul accidentului, ucidere şi vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi: Şoferul care a ucis un tânăr şi a rănit alte cinci persoane, atacat de rudele victimelor VIDEO

Nicoleta Buirencu, tânăra de 21 de ani care a fost printre primele persoane salvate de pompieri în incendiul de la Beirut, a sfidat moartea şi a doua oară. Potrivit cugetliber.ro, după ce a fost în comă şi a suferit arsuri grave la nivelul căilor respiratorii, Nicoleta este tânăra care a fost la un pas să fie decapitată de jumătatea de maşină care a zburat spre trotuar, în urma accidentului de la CET. Surse din cadrul anchetei confirmă faptul că femeia a fost deja audiată în cadrul acestui dosar.

Nicole Buirencu este singura supravieţuitoare din incendiul în care au ars de vii trei tinere nevinovate. Se aflau în vestiar, după un număr de dans, urmau să intre din nou pe scenă. Tânăra constănţeancă a putut fi salvată deoarece se afla în apropierea uşii. Cu toate acestea, tânăra a fost internată luni întregi, după ce o suprafaţă de peste 50% a corpului a suferit arsuri.

Astăzi, tânăra şi-a revenit complet, ba mai mult decât atât, s-a întors pe scenă.

Dupa tragedia de la Clubul Colectiv, Nicolle si-a retrait propria noapte in flacari si, pentru prima data din aprilie 2014, a vorbit despre asta. Ea a lansat chiar un apel la cei care-i cunosc pe ranitii din Colectiv, care ar putea avea nevoie de ea, de sfaturile si de vorbele ei.

Citeşte şi Ţi se face pielea de găină. Mesaje emoţionante şi detalii cutremurătoare de la incendiu din Constanţa

„Nu-mi vine sa cred ca se intampla. .. cate persoane trec prin ceea ce am trecut si eu acum un an si jumatate. Stiu exact prin ceea ce trec aceste persoane, e foarte greu si foarte dureros. Daca pot ajuta familiile acestor persoane, as dori sa o fac. Nu vreau sa par penibila sau sa ies in evidenta. Sunt o persoana puternica, optimista… doar ca știu cum e si ma framanta! Nu pot sa nu zic nimic pentru ca eu stiu cum e sa inhalezi acel aer. Cunosc acea panica! E cumplit sa simti cum te arde aerul cand respiri si implori ajutor. Stiu cum sunt acele familii. Lasati-ma sa va ajut. Sa va dau incredere ca acei tineri pot scapa. Vreau sa ma dau exemplu. Daca cunoasteti acele persoane, mi-as dori sa le fiu alaturi si sa vada ca eu traiesc desi am fost foarte grav intoxicata. Datorita doctorilor si intregii echipe de la Spitalul de Arsi ma bucur de viata. Le multumesc din toata inima, iar ei pentru mine sunt a doua a familie!”, a marturisit Nicolle, potrivit wowbiz.ro.

Vezi: Primele imagini cu supravieţuitoarea incendiului din Constanţa. A ars de vie, dar a luptat pentru viaţă

Vă aducem aminte că trei dansatoare au murit şi a patra a fost grav rănită într-un incendiu devastator, în aprilie, în restaurantul libanez Beirut din centrul oraşului Constanţa. Tânăra rănită, în vârstă de 19 ani, a fost internată la Spitalul de Arşi, în stare critică, având arsuri şi la nivelul căilor respiratorii.

Citeşte şi Dansatoarele arse de vii în incendiul din Constanţa au strigat 20 de minute după ajutor. Părinţii au citit rechizitoriul

Dansatoarele care şi-au pierdut viaţa aveau vârsta de 22, 23 şi, respectiv, 24 de ani. Una dintre acestea, Micky, era din Mangalia şi era studentă a Facultăţii de Drept şi Administraţie Publică.