Ţi se face pielea de găină. Mesaje emoţionante şi detalii cutremurătoare de la incendiu din Constanţa

Nouă autospeciale, împreună cu cinci ofiţeri şi 64 de subofiţeri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa s-au luptat mai bine de cinci ore pentru a stinge incendiul izbucnit sâmbătă noapte la restaurantul Beirut. O tânără de 19 ani, Nicoleta Buirencu se află în continuare în stare critică, acesta fiind transportată, duminică noapte, la Spitalul de Arşi din Bucureşti, având căile respiratorii arse.

07 apr. 2014, 07:10
Ţi se face pielea de găină. Mesaje emoţionante şi detalii cutremurătoare de la incendiu din Constanţa

Cele trei tinere care au murit, sâmbătă noapte, erau angajate ale restaurantului Beirut, scrie cugetliber.ro. Două dintre ele, Nicoleta Vasiliţeanu (23 de ani, Constanţa) şi Mihaela Tucă (24 de ani – Miky) erau dansatoare orientale, în timp ce a treia, Nicoleta Cengher (22 de ani, din Costineşti) era cântăreaţă.

Citeşte şi Prima ipoteză în cazul tragediei din Constanţa. Vezi de unde a pornit INCENDIUL şi cine este vinovat

Martorii spun că în momentul în care a izbucnit incendiul toată lumea s-a îngrămădit pentru a ieşi din clădire. Totuşi, o tânără, prietenă cu fetele, a auzit când ţipau şi cereau să fie ajutate. „Am ieşit repede dar le-am auzit. Erau două fete, cred că Nicoleta şi Miky, care urlau şi plângeau şi cereau să fie ajutate. Când m-am întors am văzut că a căzut o bucată de lemn şi nu puteau să iasă. Ele erau sus, se schimbau”, a povestit martora.

Mesaje sfâşietoare pe Facebook

Cele trei fete care au murit aveau 23, 22, respectiv 24 de ani. Pe pagina de Facebook a lui Miky, mesajele de condoleanţe au început să apară imediat.

Citeşte şi Detalii şocante despre moartea dansatoarelor din Constanţa: „Avea focul pe ea când am găsit-o”

„E greu de acceptat așa veste… Mare, mare păcat. Orice ai vrea să rostești în astfel de momente, cuvintele se împiedică… Păcat de tinerețea ei, de talent, de lucrurile pe care le avea de împlinit, de lucrurile pe care le avea de dăruit… Când se întâmplă așa, însăși rațiunea încetează să existe și nu poți găsi explicație, motiv, sau împăcare… Iar neputința noastră, de infimi muritori, ne rămâne povară, la fel ca întrebările fără răspuns, care rămân pentru eternitate… Condoleanțe familiei”, i-a scris un apropiat lui Miky.

„…un gând care va rămâne în mintea mea şi în sufletul meu o viaţă întreagă , pentru că aşa cum ţi-am zis ai fost cel mai bun şi mai scump sufleţel de om pe care l-am întâlnit vreodată…Dumnezeu să te odihnească în pace”, a scris o altă persoană.