JeSuisCharlie. DETALII INEDITE privind IDENTITATEA POLIŢISTULUI împuşcat de terorişti în FRANŢA VIDEO

#JeSuisCharlie. Un atac armat a avut loc, miercuri, la redacţia săptămânalului de satiră Charlie Hebdo, din Paris. 12 persoane, între care doi poliţişti, au murit după ce doi indivizi cu cagule, înarmaţi cu Kalashnikov, au deschis focul în redacţia publicaţiei care nu o dată i-a ironizat pe islamişti. O cameră de supraveghere i-a surprins pe atacatori în timp ce fugeau de la faţa locului şi în momentul în care au deschis focul asupra unei maşini de poliţie.

08 ian. 2015, 08:25
JeSuisCharlie. DETALII INEDITE privind IDENTITATEA POLIŢISTULUI împuşcat de terorişti în FRANŢA VIDEO

#JeSuisCharlie. Într-o înregistrare video filmată pe bulevard, situat la câteva zeci de metri de sediul Charlie Hebdo, se poate vedea cum doi bărbați înarmați cu arme automate ies din mașină, execută cu un glonț în cap un polițist, iar apoi strigă „L-am răzbunat pe profetul Mahomed” și pleacă din nou cu autovehiculul.

Inedit este faptul că unul dintre cei doi polițiști uciși în atac era musulman. Astfel, Ahmed Merabet, de 42 de ani a fost omorât în fața clădirii după ce s-a întâlnit cu atacatorii. Mai mult, Ahmed este unul dintre numele profetului Mohammed, derivat din arabă, fiind ădăcina cuvântului „HAMD” care înseamnă „laudă”. Acesta poate fi tradus ca „Cel extrem de apreciat”. Există o ironie bolnavă în faptul că oamenii care au lansat atacul de la Paris, susținând că au răzbunat profetului Mahomed cu uciderea a 12 de persoane, au ucis un om care a fost numit după Profet. El a lasat în urmă o soţie îndurerată, era poliţist arondismentului 11 din Paris, acolo unde îşi are sediul Charlie Hebdo. El obişnuia să patruleze pe bicicletă. Acasă avea o fetiţă de numai un an.

ATAC ARMAT la redacţia Charlie Hebdo. Ce a apărut pe pagina de Twitter a publicaţiei la o oră după ATENTAT

Cel mai grav atentat terorist din Franţa s-a produs, miercuri, la Paris. Cel puţin 12 persoane au murit şi zece au fost rănite în redacţia Charlie Hebdo, care l-a ironizat în repetate rânduri pe profetul Mahomed. Atacatorii care au deschis focul în sediul săptămânalului francez strigau „Alah akbar!”, „L-am răzbunat pe profetul Mahomed” Şi „L-am ucis pe Charlie Hebdo”.

Toate indiciile arată că autorii atacului ar fi adepţi sau membri ai grupării Statul Islamic.

Citeşte şi ATAC ARMAT la redacţia Charlie Hebdo. Ce a apărut pe pagina de Twitter a publicaţiei la o oră după ATENTAT


loading...