Detalii ÎNFIORĂTOARE despre copilul îngropat de părinţi în curte. A fost ucis pentru BANII de la COLINDAT

Publicat: Sâmbătă, 04 Octombrie 2014 11:27 // Actualizat: Sâmbătă, 04 Octombrie 2014 11:27 // Sursa: romaniatv.net

Detalii şocante ies la iveală în cazului crimei din Dâmboviţa. Băieţelul de numai 6 ani a fost omorât în bătaie de propriul tată pentru câţiva lei, după ce se întorsese de la colindat.

Tragedia s-a petrecut chiar sub ochii mamei şi ai fraţilor săi. Niciunul nu a avut curaj să anunţe poliţia de frica bărbatului.

Cazul terifiant a fost descoperit în comuna Lunguleţu din judeţul Dâmboviţa. Doi părinţi sunt acuzaţi că şi-au omorât copilul în bătaie, apoi l-ar fi îngropat în curtea casei.

Ancheta a scos la iveală detalii terifiante. Copilul de doar şase ani a fost bătut de tată pentru câţiva lei, după ce s-a întors de la colindat. A fost lăsat în agonie până a murit, iar întreaga scenă s-a petrecut chiar sub ochii mamei şi ai fraţilor lui. Ameninţaţi că vor fi şi ei omorâţi, niciunul nu a avut curaj să sune la 112.

Totul a ieşit la iveală după ce fiul cel mare, în vârstă de 15 ani, a fugit de acasă, sătul de bătăile pe care le primea de la tatăl său. A fost găsit la o stână, iar când poliţiştii au vrut să îl ducă înapoi, băiatul a refuzat. Într-un final, le-a povestit ce secret îngrozitor ascund părinţii lui de ani de zile.

Criminaliştii au săpat în grădină, la 50 de metri de casă, în locul indicat de băiat, iar povestea acestuia s-a adeverit. Cei doi părinţi au avut grijă să le spună rudelor şi vecinilor că băieţelul a fost dat în grija statului.

În faţa poliţiştilor, tatăl copiilor a susţinut altceva. "Era bolnav, nu am avut bani să-l îngropăm şi l-am îngropat în spatele casei.

Cei doi părinţi au fost reţinuţi, iar copiii, 6 minori, au fost preluaţi de urgenţă de autorităţi. Bărbatul suspectat acum că şi-a ucis copilul a mai fost acuzat în urmă cu câţiva ani că a încercat să-şi violeze fiica vitregă, în vârstă de 13 ani, iar în sat era cunoscut drept un om violent.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
copil omorât copil omorat in bataie copil ucis de tată crimă Dâmboviţa Lunguleţu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 oct 12:40
...violeze fiica vitregă, în vârstă de 13 ani, iar în sat era cunoscut drept un om violent. Source Article from http://www.romaniatv.net/detalii-infioratoare-despre-copilul-ingropat-de-parinti-in-curte-a-fost-ucis-pentru-banii-de-la-colindat_174515.htmlDetalii ÎNFIORĂTOARE despre copilul...
04 oct 12:06
...de numai 6 ani a fost omorât în bătaie de propriul tată pentru câţiva lei, după ce se întorsese …read more ...
04 oct 11:45
...în bătaie de propriul tată pentru câţiva lei, după ce se întorsese de la colindat. Citește mai departe… ...
1
EUR
4.7790
RON
25 Jan
noapte -5 °
zi 10 °
Ultimele joburi adaugate
24 H