DETALII ÎNFIORĂTOARE despre mama care şi-a lăsat copiii să ardă de vii: A abuzat SEXUAL un băieţel

Detalii înfiorătoare au ieşit la iveală în cazul mamei din Hunedoara care şi-a lăsat cei trei copii să ardă de vii. Femeia este acuzată că a abuzat sexual un băieţel de doar şapte ani, informează România TV. Este vorba despre un dosar mai vechi, în care urmează să se dea o sentinţă zilele acestea.

24 iun. 2015, 10:11
DETALII ÎNFIORĂTOARE despre mama care şi-a lăsat copiii să ardă de vii: A abuzat SEXUAL un băieţel

Oribila faptă a fost comisă în 2013. Potrivit anchetatorilor, femeia a sechestrat atunci un băieţel de 7 ani în propria ei locuinţă. L-a lovit cu palmele şi cu pumnii, reproşându-i că i-ar fi bătut fetele, apoi a dat dovadă de o cruzime ieşită din comun. L-a dezbrăcat complet pe băieţel şi i-a introdus în anus ardei iute. Copilul a fost scăpat de iubitul mamei sale care s-a speriat văzând că nu mai vine acasă. În acest dosar, femeia va primi sentinţa pe data de 30 iunie.

Citeşte şi Înmormântare cu SCANDAL. Mama copiilor morţi în incendiu, aproape LINŞATĂ de rude

Ea este reţinută, fiind acuzată de uciderea celor trei copii ai ei. Oamenii legii spun că i-a lăsat încuiaţi în casă cu o lumânare aprinsă şi a plecat să-şi cumpere băutură. În timp ce copiii mureau în chinuri groaznice, femeia zăcea beată într-un şanţ.

Citeşte şi TRAGEDIE în Hunedoara. Trei copilaşi au murit într-un incendiu puternic