Înmormântare cu SCANDAL. Mama copiilor morţi în incendiu, aproape LINŞATĂ de rude

Cei trei copii care au ars într-un incendiu provocat de o lumânare uitată aprinsă de mama lor au fost conduşi pe ultimul drum. Mama lor a fost huiduită de rude, iar unii dintre cei prezenţi s-au năpustit asupra femeii şi i-au reproşat că şi-a lăsat copiii închişi în apartamentul în flăcări.

10 iun. 2015, 15:33
Înmormântare cu SCANDAL. Mama copiilor morţi în incendiu, aproape LINŞATĂ de rude

Înmormântarea celor trei copii, ucişi în incendiul care le-a cuprins locuinţa din Uricani, a avut loc miercuri în cimitirul oraşului din Valea Jiului.

Alina Ardelean, mama celor trei, internată în spital după ce a căzut din cauza stării de ebrietate în care se afla şi şi-a fracturat bazinul, a fost adusă la înmormântarea pruncilor săi. La vederea femeii, oamenii strânşi în cimitir au început să huiduie. Unii dintre cei prezenţi s-au năpustit asupra ei, şi aproape au linşat-o. Rudele i-au reproşat că şi-a lăsat copiii închişi în apartamentul în flăcări.

„Am fugit de frică. De frica oamenilor. Mă simt foarte prost”, a mărturisit Alina Ardelean, potrivit adevarul.ro.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au început urmărirea penală în acest caz, femeia fiind anchetată pentru ucidere din culpă.

Incendiul care, luni dimineaţă, a cuprins apartamentul din Uricani al Alinei Ardelean a fost provocat de o lumânare pe care femeia uitase să o stingă. Trei dintre cei patru copii ai săi, cu vârste între un an şi 10 ani, lăsaţi singuri acasă, au murit.