Detalii înfiorătoare în cazul fetei găsite moartă pădure, în Reşiţa. Ce pistă au anchetatorii

Unul dintre suspecţii în cazul crimei din Reşiţa este chiar fratele tinerei găsite moartă în pădurea de la marginea oraşului Reşiţa, potrivit România TV. El a fost ultimul care a văzut-o în viaţă şi a declarat că tânăra voia să se sinucidă. Poliţiştii au confiscate toate telefoanele familie pentru a afla indicii.

RomaniaTV.net
26 apr. 2019, 05:31
Detalii înfiorătoare în cazul fetei găsite moartă pădure, în Reşiţa. Ce pistă au anchetatorii

Trupul neînsufleţit al tânărei în vârstă de 29 de ani a fost găsit pe un drum forestier, la 3 km ieşire din Reşiţa, spre localitatea Secu. 

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin susţin că în cazul fetei de 29 de ani găsită fără suflare pe un drum forestier în apropiere de Reşiţa este vorba de crimă.

„Din datele şi probele existente la acest moment rezultă că victimei S.A.C i-a fost suprimată viaţa şi în prezent se fac cercetări în vederea identificării autorului/autorilor faptei penale. Totodată, urmărirea penală are caracter nepublic, astfel că alte date nu pot fi aduse la cunoştinţa opiniei publice, întrucât ar îngreuna ancheta”, susţin procurorii cărăşeni.

Unul dintre suspecţii în cazul crimei este chiar fratele tinerei de 29 de ani. El a fost ultimul care a văzut-o în viaţă şi a declarat că fata voia să se sinucidă. Medicii legisti au stabilit insa că ea a fost ucisă cu sânge rece și a murit în urma loviturilor puternice pe care le-a primit. Poliţiştii au confiscat toate telefoanele familie pentru a afla indicii. Tânăra venise din Italia, unde lucra ca hair-stylist, pentru a face sărbătorile acasă. 


loading...