Detalii neştiute despre Gabriela Prisacariu, logodnica lui Dani Oţil. S-a iubit cu un celebru cântăreţ de muzică populară

Dani Oţil şi Gabriela Prisacariu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de doi ani. Înainte să fie împreună cu prezentatorul TV, blondina s-a iubit cu un celebru cântăreţ de muzică populară, relaţie de care puţini ştiau.

RomaniaTV.net
23 sept. 2020, 14:47

Fotomodelul a avut o relație în trecut cu interpretul de muzică populară Valentin Sanfira, iar despărțirea dintre cei doi nu ar fi fost una amiabilă. Relația dintre ei s-a consumat în timp ce Gabriela apărea la Antena 1 în show-ul Next Top Model.

Au fost împreună mai multe luni, era dragoste mare între ei. Gabriela îl mai însoțea pe Valentin la spectacole, uneori îi aducea și pachețel cu mâncare la filmări. După ce s-au despărțit, amândoi și-au șters toate pozele în care apăreau împreună de pe conturile de socializare, a precizat sursa citată pentru StarPopular.ro.

Cântăreţul de muzică populară se căsătoreşte cu asistenta Codruţa Filip

Valentin urmează să se căsătorească zilele acestea cu artista Codruța Filip, de profesie cântăreața și consilier la Ministerul Sănătății.

Ne-am întâlnit la o emisiune și m-am îndrăgostit pe loc. M-am dus la ea, i-am făcut complimente, s-a uitat la mine și mi-a zis că nu sunt sănătos.

Apoi i-am scris pe Instagram și am ieșit împreună cam după o luna. Mi-a dat cu flit mult timp. Dar am scos-o la shaorma. Îmi place mult și d-aia mă însor, mi-am cam dorit lucrul asta pentru că am făcut cam toate nebuniile”, mărturisea Sanfira într-o emisiune tv.