Detalii neștiute din viața personală a lui Costel Corduneanu. Cine era soția celebrului interlop. Cei doi abia făcuseră nunta cu un an în urmă

Costel Corduneanu a murit la 54 de ani și a lăsat în urma lui o familie superbă și îndurerată.

15 apr. 2024, 15:29
Detalii neștiute din viața personală a lui Costel Corduneanu. Cine era soția celebrului interlop. Cei doi abia făcuseră nunta cu un an în urmă

Costel Corduneanu, liderul interlopilor din Iași, s-a căsătorit în 2023 cu o tânără cu 20 de ani mai tânără decât el, pe nume Grațiela Cercel. Diferența de vârstă dintre ei nu le-a afectat niciun moment relația. Cei doi aveau să sărbătorească în curând un an de la data nunții.

Grațiela și Costel au fost de nedespărțit. Femeia i-a fost alături la fiecare pas, l-a susținut indiferent de problemele prin care a trecut.

Citește și Dumitru Buzatu iese din pușcărie. Decizie de ultima oră în dosarul fostului lider PSD Vaslui, acuzat de luare de mită

Cei doi au avut o nuntă discretă, unde și-au chemat doar persoanele apropiate.

Moartea lui Corduneanu a venit ca un șoc pentru toți cei care l-au cunoscut. Oamenii l-au apreciat pentru caracterul său, după cum au scris în mesajele de adio pe care le-au postat pe rețelele sociale.

”Să îți fie țărâna ușoară, cumetre. Ai fost un om bun. Nu te vom uita niciodată”, ”Dumnezeu să te odihnească. Condoleanțe familiei, Costel Corduneanu omul cu cel mai frumos caracter”, Drum lin către cer, Costel Corduneanu, și multă putere la frații tăi și la întreaga familie. Omul cu cel mai frumos caracter”, au scris cunoscuții pe rețelele sociale.

Citește și A murit Costel Corduneanu, șeful clanului Corduneanu din Iași. Era unul dintre cei mai mari interlopi ai României

Costel Corduneanu, mort după o operație pe cord

Costel Corduneanu a murit la 54 de ani pe masa de operație. A fost unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din Iaşi şi şeful clanului Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei.

Costel Corduneanu fusese internat mai multe săptămâni într-un spital, după o intervenţie chirurgicală la cord. Făcuse o hemoragie internă și a fost la un pas de moarte. Atunci medicii au reușit să-l salveze. Acum, însă, sfârșitul său a fost inevitabil.

Corduneanu a fost campion mondial la cadeţi şi a participat la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996.