DETALII NOI despre atacul cu săbii din faţa unui restaurant de fiţe din Piteşti VIDEO

Victima atacul cu săbii din faţa unui restaurant de fiţe din Piteşti care se zbate între viaţă şi moarte este nepotul antrenorului echipei de fotbal Universitatea Craiova, Sorin Cîrţu, fost jucător de legendă la Echipa Naţională. Atacatorul lui este liber pe străzi de două zile şi este posibil să fi fugit deja din ţară, informează România TV.

07 iul. 2015, 07:16
DETALII NOI despre atacul cu săbii din faţa unui restaurant de fiţe din Piteşti VIDEO

Scenele de o violenţă extremă au avut loc în plină stradă, în faţa unui restaurant de fiţe din Piteşti. Un bărbat şi-a văzut fosta iubită în compania nepotului celebrului antrenor Sorin Cîrţu, fostul atacant de legendă al Naţionalei. Orbit de gelozie, a scos o sabie şi şi-a tăiat rivalul în zona gâtului.

Nepotul fostului fotbalist a ajuns în stare critică la Spitalul din Piteşti. Pentru că starea lui era extrem de gravă a fost transferat în Capitală. În timp ce victima se zbate între viaţă şi moarte, atacatorul este liber pe străzi de două zile. Este posibil chiar ca el să fi fugit şi din ţară.

Şi interlopii din Timişoara care s-au războit cu săbii şi bâte chiar în faţa sediului Poliţiei sunt liberi. Nimeni nu a fost reţinut, deşi în urma scandalului monstru, patru oameni au ajuns în stare gravă la spital.

Scandalul a fost atât de mare încât poliţiştii şi jandarmii mobilizaţi de urgenţă nu au fost de ajuns. Au fost chemaţi şi agenţi de la rutieră care se aflau în zonă.

Citeşte şi Bătaie cu săbii în faţa sediului IPJ Timiş. Doi tineri, ÎNJUNGHIAŢI