Detalii noi din ancheta în cazul avocatei căzute de la etajul 6 al unui bloc din Iaşi. Totul a ieșit la iveală în urma analizelor legiştilor

Se complică ancheta în cazul tinerei avocate care a murit după ce a căzut de la etajul 6 al unui bloc din Iaşi. Anchetatorii ieșeni au aflat că, în noaptea în care s-a petrecut tragedia, tânăra nu consumase alcool și nici alte substanțe interzise. În aceste condiţii anchetatorii nu exclud nici varianta sinuciderii, nici crima. 

24 iun. 2021, 12:51
Detalii noi din ancheta în cazul avocatei căzute de la etajul 6 al unui bloc din Iaşi. Totul a ieșit la iveală în urma analizelor legiştilor

Detalii noi din ancheta în cazul avocatei căzute de la etajul 6 al unui bloc din zona Târgu Cucu. Specialiştii de la Institutul de Medicină Legală Iași au ajuns la concluzia că avocata Monica Cioată nu consumase băuturi alcoolice și nici alte substanțe înainte de tragedie. Potrivit unor surse citate de bzi.ro, legiştii nu au găsit gram de alcool în sângele tinerei.

„Nu a fost găsit alcool în sângele tinerei. Se continuă verificările pentru a se putea stabili ce s-a întâmplat”, a precizat o sursă din cadrul anchetei.

Citeşte şi: Avocată de 26 de ani, căzută de la etajul șase al unui bloc din Iași. Anchetatorii iau în considerare ipoteza sinuciderii

Ancheta în cazul avocatei căzute de la etajul 6 al unui bloc din Iaşi. Procurorii nu exclud varianta sinuciderii

Anchetatorii continuă cercetările în cazul morţii tinerei Monica Cioată. Până acum nu a fost exclusă ipoteza unei sinucideri, a unei mâini criminale sau a unui accident.

Tragedia de la Iaşi a curmat nu doar viaţa avocatei Monica Cioată, ci şi a bebeluşului său. Tânăra de doar 26 de ani era însărcinată în momentul în care a căzut de la etajul VI al unui bloc din Tg. Cucu. Informaţia a fost confirmată chiar de iubitul ei.

Până acum au fost audiate mai multe persoane, inclusiv iubitul tinerei avocate.

Între timp, avocata Monica Cioată a fost înmormântată la Târgu Frumos, tânăra de doar 26 de ani fiind condusă pe ultimul drum de familie, prieteni şi colegi.

Vă reamintim că avocata Monica Cioată a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică după ce a căzut de fereastra apartamentului în care locuia iubitului ei.

Vecinii spun că înainte să moară, din apartament s-a auzit gălăgie, ceartă. Câteva minute mai târziu, trupul fetei a fost găsit prăbuşit în faţa blocului, iar medicii care au intervenit nu au mai putut face nimic pentru salvarea ei.

„Din câte știu, proprietarul apartamentului s-a mutat cu tânăra asta de vreo trei luni… Noaptea trecută, pe la 3:30, am auzit gălăgie, o ceartă. La scurt timp am auzit o bufnitură și un urlet de femeie care a durat câteva secunde, după care s-a făcut o liniște totală. Știți, pe la noi, pe la bloc, mai vin tot felul de boschetari și se mai ceartă, am crezut că ei erau pe acolo, pe jos. Când am ieșit la balcon și m-am uitat, am văzut o femeie întinsă pe asfalt. Prima mea impresie a fost că era un manechin din plastic, nici nu mi-am dat seama că e o femeie în carne și oase acolo!”, a povestit unul dintre vecini pentru bzi.ro.