Dezvăluiri şocante în cazul avocatei căzute de la etaj în Iaşi. Tânăra de doar 26 de ani era însărcinată

Noi dezvăluiri socante în cazul avocatei care a căzut de la etajul sase al unui bloc din Iasi. Tânăra de 26 de ani era însărcinată. Dezvaluirea a fost făcută pentru România TV chiar de iubitul acesteia.

22 iun. 2021, 13:38
Dezvăluiri şocante în cazul avocatei căzute de la etaj în Iaşi. Tânăra de doar 26 de ani era însărcinată

Dezvăluiri şocante în cazul avocatei căzute de la etaj în Iaşi. Tragedia de la Iaşi a curmat nu doar viaţa avocatei Monica Cioată, ci şi a bebeluşului său. Tânăra de doar 26 de ani era însărcinată în momentul în care a căzut de la etajul VI al unui bloc din Tg. Cucu. Informaţia a fost confirmată chiar de iubitul ei.

Citeşte şi: Avocată de 26 de ani, căzută de la etajul șase al unui bloc din Iași. Anchetatorii iau în considerare ipoteza sinuciderii

Deocamdată, poliţiştii nu au stabilit ce s-a întâmplat exact în cazul avocatei căzute.

Vă reamintim că avocata Monica Cioată a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică după ce a căzut de fereastra apartamentului în care locuia iubitului ei.

Vecinii spun că înainte să moară, din apartament s-a auzit gălăgie, ceartă. Câteva minute mai târziu, trupul fetei a fost găsit prăbuşit în faţa blocului, iar medicii care au intervenit nu au mai putut face nimic pentru salvarea ei.

Acum anchetatorii urmează să stabilească ce s-a întâmplat în apartament şi dacă între cei doi iubiţi ar fi existat vreun conflict fizic înainte de cădere.

„În dimineaţa de 19 iunie, în jurul orei 4.30, am fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la etajul 6 al unui bloc din municipiul Iaşi. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde a fost identificată o tânăra de 26 de ani, ulterior fiind declarat decesul acesteia. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt. De asemenea, s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului”, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi.

Monica Cioată avea 26 de ani şi era din Târgu Frumos, județul Iași. În 2017 absolvise Facultatea de Drept la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, iar în 2019 trecuse cu brio examenul de intrare în barou.

Citește și Fostul pușcăriaș care și-a înjunghiat mortal iubita în fața copilului s-a sinucis