DETALII NOI în cazul accidentului mortal cu o ambulanţă în Piteşti. Vezi ce viteză avea şoferul vinovat VIDEO

Viteza pe care a avut-o şoferul analfabet din Argeş era de 118 kilometri la oră în localitate. Acesta a provocat un accident soldat cu moartea a trei pacienţi aflaţi într-o Salvare, în octombrie 2013. Şoferul a fost condamnat cu suspendare, iar rudele victimelor au atacat decizia instanţei. La recursul de luni, bărbatul nu arătat nicio urmă de regret şi şi-a cerut iertare doar după ce i-a suflat avocatul să facă acest lucru, informează România TV.

31 mart. 2014, 11:38
DETALII NOI în cazul accidentului mortal cu o ambulanţă în Piteşti. Vezi ce viteză avea şoferul vinovat VIDEO

Trei oameni nevinovaţi au murit în octombrie 2013 după ce ambulanţa care-i ducea la dializă a fost lovită în plin de un şofer intrat pe contrasens. Expertiza a arătat că el a pierdut controlul volanului pentru că mergea nebuneşte, cu 118 kilometri la oră prin oraş.

Şoferul a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, dar rudele victimelor îl vor după gratii pentru ceea ce a făcut. La recursul de luni, el nu a schiţat niciun gest de regret.

„A trebuit ca avocata să-l forţeze să spună „îmi pare rău”. Nici măcar nu a venit de la sine, i-a suflat avocatul „spune regret” şi era foarte detaşat, parcă venise la o întâlnire de plăcere”, a declarat Marius Flăcău, avocatul rudelor victimelor.

 

Şoferul are doar patru clase însă este analfabet, iar DNA anchetează într-un dosar separat modul în care el şi-a luat permisul.

Citeşte şi Accident spectaculos în Capitală. O ambulanţă a căzut într-o groapă de trei metri VIDEO