O ambulanţă, implicată într-un accident grav în Piteşti: Două persoane au murit, şase sunt rănite VIDEO

Două persoane au murit şi mai multe au fost rănite marţi, la Piteşti, în urma unui accident rutier în care a fost implicată şi o ambulanţă BGS care transporta pacienţi la dializă. 

RomaniaTV.net
29 oct. 2013, 09:40

În ambulanţa care s-a răsturnat în urma accidentului se aflau şase pacienţi. Doi dintre aceştia au murit. Alte două persoane au suferit leziuni grave şi au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, iar două persoane care suferiseră leziuni uşoare au fost preluate de o ambulanţă privată.

„Unul dintre pacienţi a intrat în stop cardio-respirator în timpul transportului către spital. A fost resuscitat şi a fost predat la unitatea de primiri urgenţe”, a declarat directorului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş, doctorul Luminiţa Paul, citată de Agerpres.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că ambulanţa privată a fost lovită de un autoturism care a pătruns pe contrasens, după care s-a răsturnat. În urma impactului, cele două vehicule implicate în accident au acroşat şi alte autoturisme aflate în trafic.

Din cauza accidentului, circulaţia pe bulevardul Nicolae Bălcescu, care asigură legătura între centrul municipiului Piteşti şi zona de nord, a fost blocată timp de aproape o oră.


loading...