DETALII NOI în cazul femeii din Capitală care s-a aruncat în gol. De ce n-a fost umflată salteaua de la ISU

După mai bine de 35 de ore de stat pe terasa blocului, Elena, o femeie care suferea de depresie, a căzut în gol sub privirile echipajele de pompieri, salvare şi poliţie. Deşi în dotarea pompierilor din Bucureşti nu există plase şi saltele care să atenueze impactul celor care cad în gol, vineri a fost adusă o saltea uriaşă care ar fi trebuit montată în locul în care a căzut femeia. Cu toate acestea, salteau gonflabilă n-a mai fost umflată.

22 mai 2015, 17:46
DETALII NOI în cazul femeii din Capitală care s-a aruncat în gol. De ce n-a fost umflată salteaua de la ISU

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti au explicat, pentru adevarul.ro, de ce nu a fost umflată perna enormă care a fost adusă tocmai din doatarea pompierilor din Argeş.

În momentul în care ne pregăteam să o umflăm, echipa de negociatori a spus să încetăm orice demers pentru că femeia începuse să se agite„, susţin reprezentanţii ISU.

De asemenea, aceştia au explicat că astfel de saltele nu sunt potrivite pentru a atenua căderile de la distanţe mari, întrucât persoana care cade în gol pe o asemenea saltea este aruncată cu putere lângă perna gonflabilă, înregistrându-se până acum multe cazuri în care oamenii au rămas invalizi.

Femeia a stat pe terasa blocului 35 de ore şi, în jurul orei 19.00, s-a aruncat în gol. Cel mai probabil, femeia a cedat din cauza epuizării fizice şi psihice.

Citeşte şi TRAGEDIE în Capitală. Femeia care a stat pe bloc 35 de ore s-a ARUNCAT în GOL