DETALII NOI în cazul tânărului teribilist din Snagov: A AMENINŢAT cu PISTOLUL canotorii lotului naţional VIDEO

Milionarul care a provocat accidentul de pe Lacul Snagov avea o alcoolemie de 0,85 de grame pe litru alcool în sânge. Este rezultatul probelor recoltate după ce tânărul a refuzat testarea. El a fost din nou audiat de anchetatori. Între timp, ies la iveală noi date despre teribilismul său. Acesta i-ar fi ameninţat cu pistolul pe canotorii din lotul naţional, informează România TV.

16 iun. 2015, 15:15
DETALII NOI în cazul tânărului teribilist din Snagov: A AMENINŢAT cu PISTOLUL canotorii lotului naţional VIDEO

Tânărul teribilist care a omorât un om pe Lacul Snagov conducea ambarcaţiunea cu viteză uimitoare şi consumase destul de mult alcool. Probele prelevate la aproape 2 ore de incident au arătat o alcoolemie de 0,85 de grame pe litru alcool în sânge. Tânărul a refuzat testarea, aşa că a fost nevoie de recoltarea de probe biologice.

Citeşte şi Accident pe Lacul Snagov. Fiul magnatului care a provocat moartea unui om nu poate fi cercetat penal

Atât persoanele implicate, cât şi martorii au fost deja audiaţi de anchetatori. La câteva zile de la accident, sportivii de pe Lacul Snagov povestesc cum tânărul făcea frecvent acte de teribilism.

Da, da, da. Au fost multe antrenamente nereuşite din cauza acestui domn care crede că stăpâneşte Snagovul, sportivii suportând nişte şicane de-ale lui. Era în stare de ebrietate, nu pot să-mi dau seama. De multe ori ne-a ameninţat cu pistolul. Multe, multe şicane ne-a făcut. Într-adevăr, în ziua aceea n-am putut să ne facem antrenamentul„, a spus Dimitrie Popescu, antrenorul lotului olimpic de canotaj al României.

În urma accidentului provocat de Alexandru Popescu, un om a murit, iar alţi cinci au fost răniţi. Printre victime se află şi fata unui medic stomatolog din Snagov care este internată la spitalul Elias.

Copilul este într-o stare foarte gravă, cât e posibil să-i recupereze creierul nu se ştie şi doctorii ne-au spus doar să ne rugăm. Asta e toată nădejdea„, a spus tatăl fetei.

Procurorii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă. În ultima perioadă actele de teribilism pe apă au devenit o obişnuinţă pe Lacul Snagov, chiar dacă cei de la bordul şalupelor îşi pun viaţa în pericol.

Citeşte şi Tragedia de pe lacul Snagov, provocată de fiul unui milionar. Despre cine este vorba