Detalii picante de culise de la întâlnirea dintre Pepe şi Oana Zăvoranu

S-au iubit pătimaș, s-au înșelat, despărțit și jignit ca la ușa cortului, însă continuă să fie legați de amintiri. Oana Zăvoranu și Pepe s-au întâlnit, marţi seara, față în față, pentru prima dată de la divorț, într-un platou de televiziune. Camerele video i-au filmat şi în pauza emisiunii când cei doi au fost surprinşi având un dialog relaxat, cu mici înţepături.

RomaniaTV.net
01 nov. 2012, 09:40
Detalii picante de culise de la întâlnirea dintre Pepe şi Oana Zăvoranu

Întâlnirea dintre Pepe şi Oana a debutat marţi seara cu stângăcii, semn că cei doi au fost emoționați, și a continuat cu zâmbete și glume, deși niciunul nu păreau în largul lor. Cei doi au avut un dialog relaxat şi în pauzele emisiunii CanCan TV. Au glumit, au fost detaşaţi şi s-au înţepat subtil, totul pentru un „război” simpatic al declaraţiilor.

„Jur pe cuvântul meu că soţia mea mi-a dat mesaj şi ne felicită. A zis că a fost frumos. Nu fi răutăcioasă!”, a spus Pepe.

Oana:  „Măi tu eşti opărit rău! Şi nu te mai strâmba, că ai să rămâi strâmb. Fii aşa „smile”, aşa, drăguţ. Şi ce păr ai în capul ăla? Părul ăla de ce stă zbârlit aşa?”.

Pepe: Nu mai eşti nevasta mea să-mi faci freza…Pe soţia mea o iubesc că mă lasă să fac ce vreau. Îmi zice „foarte bine, bravo!” Cât eşti tânăr, acum. Nu ca asta care era aşa…

Oana: Aşa e! Da, da, da

Pepe: Mi-a dat Dumnezeu după suflet… Iubitul ei nu ştie că e în emisiune cu mine. V-aţi despărţit?

Oana: Eu sunt liberă tot timpul. Nu vrei să ne vedem într-un mediu privat?

Pepe: La revedere! Nu ai nicio şansă! Pa. Să nu uiţi să îmi scrii. Ai fost drăguţă şi mă bucur din suflet că nu te-ai enervat. Eşti mai frumoasă când eşti zâmbitoare.

Oana Zăvoranu și Pepe au divorțat în iunie 2011, după 5 ani de căsnicie și 7 ani de relație, principalul motiv fiind infidelitatea brunetei.