Detalii picante despre viaţa amoroasă a lui Florin Cîţu. Cine ar fi iubita SECRETĂ a noului premier

Florin Cîţu a fost desemnat miercuri noul premier al României. Noul şef al Executivului şi fost ministru al Finanţelor a mai fost desemnat o dată pentru a forma Executivul, însă a renunțat cu câteva minute înainte de ședința în care Parlamentul trebuia să îi dea votul de învestitură.

23 dec. 2020, 23:17
Detalii picante despre viaţa amoroasă a lui Florin Cîţu. Cine ar fi iubita SECRETĂ a noului premier

Detalii picante despre viaţa amoroasă a lui Florin Cîţu. Deşi este o prezenţă destul de cunoscută pe scena politică, iar mulţi dintre români ştiu tot parcursul său profesional, puţin ştiu însă detalii legate de viaţa personală a lui Florin Cîţu.

Detalii picante despre viaţa amoroasă a lui Florin Cîţu. Cine ar fi iubita SECRETĂ a noului premier

În trecut s-a vehiculat faptul că iubita lui Florin Cîțu ar fi Elena Calistru, președintele și co-fondatorul asociației Funky Citizens. Această presupunere a pornit dintr-o emisiune difuzată de Antena 3, acolo unde ea era invitată, iar Eugen Teodorovici a numit-o „doamna Cîțu”. Totuși, nu este nimic oficial, pentru că această informația nu a fost confirmată oficial.

Elena Calistru lucrează în societatea civilă încă din anul 2008 în proiecte naţionale şi internaţionale legate de bună guvernare, transparenţă, politici fiscal-bugetare. Are o vechime de peste zece ani, este coordonatoare și un liant important pentru echipa din care face parte.

„Președinte, ONG-istă cu vechime de peste 10 ani, coordonatoare și liant al întregii echipe, poster pentru implicare civică și membru fondator al asociației”, se prezintă Elena Calistru, pe site-ul asociației.

Cine e Florin Cîţu

Florin Cîțu este născut pe 1 aprilie 1972 și este senator PNL din 2016.

El a absolvit în 1996 Grinnell College din SUA, specializarea economie/matematică, şi are un program doctoral completat, fără disertaţie, la Iowa State University.

Premierul desemnat a fost economist șef al ING. Anterior revenirii în România, Cîţu a mai lucrat ca economist la Banca Europeană de Investiţii (2003 – 2005) şi la Banca Centrală a Noii Zeelande (2001 – 2003).

În perioada 1997 – 2001, a fost lector la Iowa State University, în SUA. Ca limbi străine cunoscute, din CV reiese că vorbește engleză, franceză și italiană.

Citeşte şi: Florin Cîțu a făcut primele declarații după ce a fost desemnat premier: „Trecem printr-o criză dublă, una de sănătate și una economică. Rolul nostru este să reașezăm economia pe picioarele ei”