DETALII PICANTE din viaţa amoroasă a lui HITLER şi a Evei BRAUN: Cum se comportau cei doi în DORMITOR FOTO

Un cunoscut autor a lansat recent un roman în care povesteşte pe larg modul în care Adolf Hitler privea sexualitatea. Astfel, scriitorul britanic spun că dictatorul făcea sex cu Eva Braun fără să o atingă.

13 oct. 2014, 09:28

În timpul documentării pentru un roman, autobrul englez Martin Amis spun că a descoperit o serie de detalii inedite despre relaţiile intime pe care le-au avut Hitler şi Eva Braun. Astfel, cei doi se pare că făceau sex fără să se atingă şi fără să îşi dea hainele jos, deoarece dictatorul era obsedat de igienă. Mai mult, se pare că Hitler ar fi făcut sex şi cu nepoata sa, potrivit Mirror.

Citeşte şi Moştenitorii soţiei lui Joseph Goebbels, CEA MAI BOGATĂ familie a Germaniei

Mai mult, în toate fotografiile şi filmările celor doi se vede clar cum dictatorul o ţinea pe Eva Braun la distanţă de câţiva zeci de centimetri depărtare. Inedit este faptul că Hitler atingea orgasmul doar privind-o pe iubita sa cum îşi ridica fusta. Astfel, Amis consideră că dictatorul era asexual, având relaţii sexuale similare şi cu o nepoată. Cu toate acestea,  adevărul complet despre sexualitatea liderului nazist rămâne un mister.

În studiile despre Hitler, există trei curente de opinie privind sexualitatea dictatorului: normalitatea, asexualitatea şi perversiunea. Însă nu există dovezi clare despre acest lucru. El nu îşi scotea hainele nici în faţa doctorului şi era aproape fanatic cu privire la curăţenie, ceea ce sugerează asexualitatea„, a explicat scriitorul controversat.

Citeşte şi Imagini NEMAIVĂZUTE ale lui ADOLF HITLER. Au fost descoperite după zeci de ani FOTO

Interesant este faptul că au existat şi istorici care au susţinut că Hitler era homosexual, chiar dacă a trimis peste 100.000 de homosexuali în lagărele de concentrare din Europa. Chiar dacă se găsesc din ce în ce mai multe informaţii bizare cu privire la dictatorul nazist, cei mai muţi istorici consideră că Hitler era heterosexual şi că a avut un număr foarte mare de partenere care erau atrase de puterea sa. Printre acestea s-a numărat şi nepoata sa, Angela Geli Raubal, care a lucrat pentru el în apartamentul său din Munchen. Tânăra a fost găsită împuşcată în piept în camera ei, însă poliţia a închis imediat cazul, declarând că a fost vorba de o sinucidere. Hitler s-a logodit cu două femei de-a lungul vieţii, însă Eva Braun a fost singura femeie cu care s-a şi căsătorit, cei drept, cu doar o zi înainte să se sinucidă amândoi în buncărul din Berlin.