Detalii secrete din viața lui Raed Arafat. De ce nu s-a căsătorit niciodată

Raed Arafat este unul dintre oamenii momentului în România, în contextul pandemiei de coronavirus. Toată lumea îi cunoaște activitatea profesională, însă nu mulți știu informații și despre viața sa personală, ca de exemplu: motivul pentru care nu s-a căsătorit niciodată.

10 oct. 2021, 15:19
Detalii secrete din viața lui Raed Arafat. De ce nu s-a căsătorit niciodată

Viața profesională a lui Raed Arafat este cunoscută de o țară întreagă, însă nu același lucru îl putem spune și despre viața sa personală. Mulți s-au întrebat care este motivul pentru care șeful DSU nu s-a căsătorit niciodată și nu a avut copii.

Ei bine, acesta a decis să ofere mai multe detalii intime despre viața sa, într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, la un post tv. Raed Arafat a precizat că a decis să nu-și întemeieze o familie din cauză că nu ar mai fi putut să se dedice total carierei.

„Sunt o mie de răspunsuri care se pot da, dar uite aşa, simplu: pentru că era imposibil să combin lucrul pe care eu l-am făcut ani de zile cu o viaţă personală care să fie dedicată unei familii. Nu poţi să ai familie şi să ai în acelaşi timp o muncă în care eşti implicat 24 din 24, la maxim. Asta e părerea mea, plus că nu s-a întâmplat. La noi în familie, tatăl meu a fost însurat la 47-48 de ani. Suntem doi fraţi şi o soră. Fratele a fost subinginer, iar sora este medic. Eu am mers după pasiune, după muncă şi după dedicare totală la această activitate. Un concediu adevărat am avut ultima dată în 2004”, a declarat Raed Arafat.

Chiar și așa, la un moment dat, a existat o ființă în viața sa, care îl aștepta în fiecare seară acasă. Acesta era nimeni altul decât patrupedul său, pe care, însă, a fost nevoit să-l dea spre adopție din cauză că nu avea timp să-i ofere atenția cuvenită.