Detalii ŞOC despre tratamentul ULTRA-SECRET la care este supus Michael Schumacher

Michael Schumacher (50 de ani) a fost internat pentru câteva zile în Franţa, la Clinica Georges-Pompidou, unde urmează un tratament ultra-secret, în urma traumatismului cranian sever, suferit în 2013.

13 sept. 2019, 07:39
Detalii ŞOC despre tratamentul ULTRA-SECRET la care este supus Michael Schumacher

Michael Schumacher a stat două zile în clinica din Paris, iar joi s-ar fi întors în Elveţia. Schumacher este tratat de Phillippe Menasche, unul dintre pionierii unui tip de tratament experimental, cu celule stem.

„Este aici un chirurg care obişnuia să testeze pe şobolani. Acum, vrea să experimenteze pe Schumacher”, a spus un angajat al clinicii.

VESTE URIAŞĂ despre MICHAEL SCHUMACHER. „Am văzut împreună o cursă de Formula 1 la TV!”

Menasche extrage celule stem din măduva osoasă, după care le implantează cât mai aproape de inima lui Schumacher. Medicul ar colabora cu Gerard Saillant, un chirurg care s-a ocupat de fostul campion în repetate rânduri, potrivit personalului clinicii Georges-Pompidou.

FERICIRE IMENSĂ în familia lui MICHAEL SCHUMCAHER. Vestea aşteptată de toată FORMULA 1

Michael Schumacher a fost tratat de profesorul Philippe Menasche, un eminent chirurg cardiolog în vârstă de 69 de ani. Acesta este iniţiatorul unei terapii revoluţionare pentru cei care suferă de insuficienţă cardiacă. Acesta este şi el autorul unei nou tip de intervenţie chirurgicală, cea constând în grefa de celule embrionare cardiace.