VESTE URIAŞĂ despre MICHAEL SCHUMACHER. „Am văzut împreună o cursă de Formula 1 la TV!”

Jean Todt, fostul sef al lui Michael Schumacher de la Ferrari, a anuntat ca fostul mare pilot este pe maini bune, iar cei doi urmaresc Formula 1 impreuna la TV.

30 iul. 2019, 10:41
VESTE URIAŞĂ despre MICHAEL SCHUMACHER. „Am văzut împreună o cursă de Formula 1 la TV!”

Jean Todt a oferit cele mai bune vesti posibile pentru fanii germanului, in absenta unor informatii clare de la familia lui Michael Schumacher.

„Sunt mereu atent cu ceea ce spun, dar e adevarat. Am vazut o cursa alaturi de Michael Schumacher acasa la el in Elvetia. Este pe cele mai bune maini posibile si este foarte bine ingrijit la el acasa. Nu va renunta si va lupta in continuare. Familia sa lupta la fel de mult si bineinteles ca prietenia noastra e la fel ca intotdeauna. Asta chiar daca nu mai comunicam la fel ca inainte. El continua sa lupte. Si familia sa lupta in acelasi mod”, a spus Jean Todt.

FERICIRE IMENSĂ în familia lui MICHAEL SCHUMCAHER. Vestea aşteptată de toată FORMULA 1

Jean Todt a explicat si motivul pentru care familia nu ofera mai multe detalii despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher: „E o chestiune foarte privata. Dar sa stiti ca e foarte bine ingrijit, traieste impreuna cu familia sa intr-o casa intre Geneva si Lausanne. In final, doar gandurile pozitive il vor ajuta. Intreaga familie este foarte pozitiva in ciuda circumstantelor. Eu sunt foarte atasat de Michael. Nu a fost o persoana care sa ofere prietenie foarte usor, insa cu mine are o relatie puternica”.