Detalii şoc în cazul sirianului găsit mort în portbagaj. Bărbatul ar fi fost VIU când a fost băgat în valiză

Legiştii au finalizat raportul de autopsie al sirianului găsit într-un geamantan, în portbagajul unei maşini, în cartierul Pantelimon din Capitală. Specialiştii au descoperit mai multe leziuni pe corp, însă niciuna nu a dus la moartea bărbatului. Cauza decesului nu a putut fi stabilită. Surse din anchetă, citate de România TV, spun că sirianul ar fi fost viu în momentul în care a fost băgat în geamantan.

RomaniaTV.net
10 apr. 2015, 08:30
Detalii şoc în cazul sirianului găsit mort în portbagaj. Bărbatul ar fi fost VIU când a fost băgat în valiză

Sirianul Haj Saleh Moustafa avea 53 de ani, era căsătorit cu o româncă şi avea o fetiţă. Moustafa a fost ani la rând mâna dreaptă a omului de afaceri Mohammad Murad, dar între timp, şi-a deschis şi el mai multe firme. Sirianul locuia pe perioada iernii la Bucureşti, iar vara se muta la mare, unde avea un apartament de serviciu. Locuinţa a fost cercetată de anchetatori pentru indicii.

Apropiaţii spun că sirianul venise în România pentru a se îmbogăţi. Câştiga destul de bine din afacerile hoteliere de pe litoral, dar ar fi intrat în cercul negru al jocurilor de noroc şi împrumutase sume importante de bani ca să acopere datoriile. 

Necropsia nu a putut elucida cauza morţii lui Moustafa. Rămân multe alte semne de întrebare. Chiar dacă bărbatul a dispărut de la mijlocul lunii decembrie, soţia sa a anunţat autorităţile abia în luna ianuarie şi le-a interzis poliţiştilor să facă public cazul.

La scurt timp, Mohammad Murad, care încheiase cu sirianul un contract de comodat pentru maşina în care a fost găsit cadavrul, a declarat autoturismul furat.

Reprezentanţii comunităţii siriene cred că la mijloc a fost vorba de o răzbunare în stil mafiot şi că a fost executat şi aruncat în portbagaj. Legiştii aşteaptă acum rezultatele toxicologice pentru a stabili dacă bărbatul a fost drogat sau otrăvit.


loading...