Detalii ŞOCANTE au ieşit la iveală în cazul ucigaşului din Oradea care s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc şi a murit

După trei zile de căutări, Poliţia Română a anunţat că Adrian Hladii, bărbatul din Oradea care şi-a împuşcat fosta iubită în cap, s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 4 al blocului în care a fost găsit de poliţişti.

RomaniaTV.net
19 mart. 2017, 12:08
Detalii ŞOCANTE au ieşit la iveală în cazul ucigaşului din Oradea care s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc şi a murit

În momentul în care „mascaţii” de la trupele speciale de intervenţie au ajuns la uşă, Hladii s-a aruncat pe fereastră. La faţa locului a fost chemată o ambulanţă care l-a transportat la spital, însă Adrian Hladii a decedat în urma traumatismelor suferite şi a unei insuficienţe cardio-respiratorii. 

Informaţia privind moartea bărbatului a fost confirmată oficial, pentru ebihoreanul.ro, de dr. Hadrian Borcea, şeful UPU-SMURD, care a precizat că Adrian Hladii a murit, practic, pe loc:

 „Am fost solicitaţi să intervenim în cazul unei persoane necunoscute, de sex masculin, în vârstă de aproximativ 40 de ani. A fost vorba de cădere de la înălţime. S-au încercat manevre de resuscitare, dar bărbatul a fost declarat decedat, a spus acesta. 

Imediat după ce ucigaşul s-a aruncat în gol, zona a fost împânzită de poliţişti, care au înconjurat locul cu bandă galbenă, au securizat zona şi au început să facă măsurători şi fotografii. 

Poliţiştii au făcut o deescoperire interesantă în apartamentul în care se ascundea bărbatul: la una dintre ferestre se afla amplasată o cameră video de supraveghere, cu obiectivul îndreptat spre exterior. Din câte se pare, interlopul urmărea astfel eventualele mişcări ale forţelor de intervenţie, pentru a putea acţiona în consecinţă. Apartamentul în care se ascundea interlopul figurează pe numele mamei sale, dar este practic locuinţa pe care o folosea Adrian Hladii în permanenţă când se afla în ţară. Mai mulţi prieteni ai Daliei s-au adunat la faţa locului. Spun că nu sunt mulţumiţi că acesta a murit, fiindcă ar fi trebuit să sufere pentru ce a făcut. Oamenii se declară revoltaţi de faptul că interlopul se ascundea în propriul lui apartament, în Oradea.

Adrian Hladii a oripilat locuitorii din Oradea după ce l-a împuşcat, miercuri dimineaţa, în jurul orei 9.00, pe un tânăr de 25 de ani şi a răpit-o pe prietena acestuia, Dalia Duca, pe care ulterior a împuşcat-o în cap.