Detalii şocante despre Ciprian Nemeșiu făcute de fosta sa iubită. Ce s-a întâmplat în ziua în care s-a sinucis

Ciprian Nemeșiu, actor în trupa de improvizație Freeze și trainer de improvizație în cadrul școlii de actorie Dream & Act, a murit luni, 8 martie. Potrivit unor surse din Poliție, actorul s-ar fi aruncat de la etajul blocului în care locuia, în Sectorul 2 al Capitalei.

10 mart. 2021, 12:25
Detalii şocante despre Ciprian Nemeșiu făcute de fosta sa iubită. Ce s-a întâmplat în ziua în care s-a sinucis

Detalii şocante despre Ciprian Nemeșiu făcute de fosta sa iubită. Alexa Lucia Istrate, la rândul ei actriţă, spune că în ziua fatidică li s-au anulat trei spectacole pe care le așteptau cu disperare.

Detalii şocante despre Ciprian Nemeșiu făcute de fosta sa iubită

Alexa Lucia Istrate, cunoscută şi din serialul de comedie „Nimeni nu-i perfect”, de la Prima TV, a făcut câteva mărturisiri cutremurătoare pentru Click!. „Am fost trei ani împreună, acum era singur, fără angajamente, și poate că de aceea s-a și sinucis. Iar nesiguranța și-a spus cuvântul, mai ales că luni, 8 martie, aveam cu trupa noastră trei spectacole și toate s-au anulat, iar el s-a sinucis”, a spus actrița, cu care Ciprian Nemeşiu a avut o relație timp de trei ani.

Actorul Ciprian Nemeşiu s-a aruncat de la etaj. Tragedie în lumea teatrului românesc

Alexa Lucia Istrate anunța, înainte de moartea actorului, reprezentațiile pe Facebook și chema lumea la teatru: „Hai, că de un an stăm acasă. Dacă v-a fost dor sau cine a înțeles ce a însemnat pentru noi, artiștii, pauza asta, înțelegeți și că fără susținerea voastră, noi nu vom mai exista. Pe 8 jucăm de fapt 3 spectacole la Teatrul Roșu”. Aceasta ar fi trebuit să joace, alături de Ciprian Nemeșiu, în spectacolul „Două cupluri de coșmar”, o comedie savuroasă, în regia lui Ciprian V. Nechita.  Actriţa a și publicat un mesaj pe rețelele de socializare și o imagine cu ei doi, dintr-o vacanță din Thassos, pe vremea când erau împreună și fericiți, acum ceva ani. „Te-am iubit tare, 3 ani jumate mi-ai zâmbit… ieri aveam 3 spectacole, ni le a luat covid… iartă-mă că n-am simțit că erai singur… Zâmbește Sus! …”, a scris tânăra actrița.

Ciprian Nemeșiu, actor şi economist, a făcut parte din echipa Hotelului Howard Johnson Grand Plaza Hotel (actualul Sheraton) și Ramada Plaza. A absolvit Facultatea de Actorie din cadrul Universității Spiru Haret și Facultatea de Relaţii Economice din cadrul Universităţii Româno-Americane. A avut colaborări cu televiziunile Brava Tv, Happy Fish și Digi24 și cu majoritatea teatrelor din București. A dezvoltat trupa de teatru de improvizație „Freeze”.