Actorul Ciprian Nemeşiu s-a aruncat de la etaj. Tragedie în lumea teatrului românesc

Actorul Ciprian Nemeșiu a murit. Din primele informaţii, bărbatul de doar 39 de ani s-ar fi sinucis, aruncându-se de la etaj.

09 mart. 2021, 16:45
Actorul Ciprian Nemeşiu s-a aruncat de la etaj. Tragedie în lumea teatrului românesc

Ciprian Nemeșiu, actor în trupa de improvizație Freeze și trainer de improvizație în cadrul școlii de actorie Dream & Act, a murit luni, 8 Martie. Potrivit unor surse din Poliție, actorul s-ar fi aruncat de la etajul blocului în care locuia, în sectorul 2 al Capitalei.

„Ai grijă te tine, Ciprian, acolo unde ai plecat! Am râs mult împreună, acum plângem fără tine. Pentru noi rămâi cel mai frumos spectacol. Îți mulțumim pentru tot și te iubim!”, este mesajul de „adio” pe care colegii de trupă l-au publicat pe pagina de Facebook.

Citeşte şi: Medic ATI face lumină în cazul decesului lui Adi Bărar, liderul Cargo: A făcut o formă severă a virusului, plămânii erau afectați în proporție de 90%

Cine a fost Ciprian Nemeşiu

Ciprian Nemeșiu a absolvit Facultatea de Actorie din cadrul Universității Spiru Haret și Facultatea de Relaţii Economice din cadrul Universităţii Româno-Americane. A lucrat la hotelurile Howard Johnson Grand Plaza Hotel și Ramada Plaza. A avut colaborări cu televiziunile Brava Tv, Happy Fish și Digi24 și cu multe teatre din București. A dezvoltat trupa de teatru de improvizație ”Freeze” şi a activat ca trainer de improvizație în cadrul școlii de actorie Dream & Act.

Marius Manole, mesaj de condoleanțe după vestea tristă

„Astazi e o zi trista. Astazi un coleg al nostru a ales sa plece. E greu. A fost greu pentru el( nici nu pot sa mi imaginez) e greu pentru cei din jur care se condamna ca n au reusit sa faca nimic. Depresia e ingrozioare, nu vorbim despre ea, nu vrem, nu putem si nu e decent. E foarte greu sa ajuti un om care e in depresie. Nici un om deprimat cand iese pe usa nu vrea sa se vada ca e deprimat. El lupta cat poate. Lupta. E ceva care se intampla fara voia lui. Sunt putini cei care isi dau seam ca omul nu e bine. Nu cere ajutor, nu vrea ajutor, nu poate sa primeasca ajutor. E despre o secunda in care iti aluneca piciorul si ti se pare ca nu mai ai nimic aici. Trebuie sa l iubesti foarte mult ca sa ti dai seama si poate nici macar atunci. Ce trebuie facut? Habar n am . Daca am sti ………..”.

Citeşte şi: Anunţ tragic, un important actor s-a sinucis din cauza soţiei. Ultimele momente din viaţa le-a transmis live pe Facebook VIDEO