Detalii ŞOCANTE despre crima din căminul studenţesc de la Iaşi. Victima a fost înjunghiată de 41 de ori

Detalii şocante în cazul crimei din căminul studenţesc din Iaşi. Rezultatele necropsiei sunt înfiorătoare, au arătat că tânărul care a murit a fost înjunghiat cu 41 de lovituri de cuţit. Între timp, celălalt student care a reuşit să scape cu viaţă din atac a făcut primele declaraţii. Câteva zeci de lei şi un laptop ar fi fost mobilul crimei, spune tânărul. Cei doi studenţi au fost atacaţi chiar în cămin. 

RomaniaTV.net
15 nov. 2015, 08:41
Detalii ŞOCANTE despre crima din căminul studenţesc de la Iaşi. Victima a fost înjunghiată de 41 de ori

Prima ipoteză, cea cu atacul în timpul somnului, a fost susţinută atât de probatoriu cât şi de martori, informează România TV

Citeşte şi Scene de groază într-un cămin din Iaşi. Un student şi-a înjunghiat colegii, apoi a dat foc camerei

Procurorii au concluzionat că mobilul crimei a fost jaful, respectiv câteva zeci de lei, un laptop şi alte bunuri cu vaolare infimă. 

Agresorul, un împătimit al păcănelelor, rămăsese fără bani şi căuta cu disperare orice obiect care putea fi valorificat rapid. Aşa a ajuns să îl ucidă pe Victor Nour care a murit după ce a fost înjunghiat cu brutalitate. Medicii legişti spun că tânărul a murit după ce mai multe organe i-au fost perforate de lama cuţitului şi a făcut şoc hemorgaic.