Detalii şocante în cazul UCIGAŞULUI de copii de la Oraviţa. Fata care a scăpat a făcut pe MOARTA

Una dintre victimele ucigaşului de copii din Oraviţa şi-a ţinut respiraţia pentru a da impresia că a murit. Iancu Măran, criminalul de 35 de ani, a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru faptele sale.

RomaniaTV.net
24 iul. 2013, 05:55
Detalii şocante în cazul UCIGAŞULUI de copii de la Oraviţa. Fata care a scăpat a făcut pe MOARTA

Fata care a scăpat din mâinile ucigaşului de copii din Oraviţa şi-a ţinut respiraţia pentru a da impresia că a murit şi a fost abandonată într-un canal, lângă sora ei ucisă de monstrul cu chip de om. Bărbatul a acţionat într-un mod diabolic, după acelaşi tipar după care a omorât şi cu 10 ani înainte. El a fost condamnat la închisoare pe viaţă, potrivit România TV.

Citeşte şi Ucigaşul de copii din Oraviţa, condamnat la închisoare pe viaţă

În motivarea deciziei de a-l condamna la închisoare pe viaţă, instanţa a notat că Iancu Măran este un criminal cu sânge rece, fapta fiind „săvârşită cu ferocitate şi fiind de natură a produce oroare”.

De asemenea, din motivare reiese că fata pe care Iancu Măran a ucis-o a primit 33 de lovituri, majoritatea de cuţit, în zone vitale, iar instanţa a apreciat că bărbatul avea discernământ în momentul comiterii crimei, ceea ce îl face irecuperabil pentru societate.

Criminalul le-a răpit pe cele două tinere din apropierea casei şi le-a dus la o clădire părăsită aflată la 15 kilometri de oraş. Una dintre surori a fost ucisă, iar cealaltă a ajuns în stare gravă la spital. Ambele victime au fost agresate sexual. Tânăra care a supravieţuit avea 17 ani în anul 2012. Ea a reuşit să se salveze după ce l-a păcălit pe agresor.

Potrivit medicilor, agresorul avea discernământ în momentul săvârşirii atacului. Cu toate acestea, el este o persoană frustrată şi va petrece tot restul vieţii în închisoare, după ce a pierdut un recursul la prima sentinţă, cea de 25 de ani.

Citeşte şi Caz cutremurător la Oraviţa: Două surori, răpite şi agresate sexual. Una dintre fete a fost ucisă

Mai mult, el are de plătit daune mamei celor două fete agresate, fiind obligat de judecători să achite suma de 40.000 de euro.