Detalii şocante în cazul surorilor din Rădăuţi dispărute: După ce le-a omorât, le-ar fi ars cu sodă caustică

"Mâncătorul de femei" din Suceava şi-ar fi omorât iubitele, cele trei surori, apoi le-ar fi ars cu sodă caustică ca să scape de urme. Trupurile lor ar fi aruncate într-o mlaştină din apropiere de Rădăuţi.

RomaniaTV.net
13 mai 2014, 08:07
Detalii şocante în cazul surorilor din Rădăuţi dispărute: După ce le-a omorât, le-ar fi ars cu sodă caustică

Vasile Lavric, mecanicul din Rădăuţi pe care procurorii îl consideră vinovat de moartea a trei surori, soţia şi cele două cumnate ale sale, se află în continuare în arest preventiv, în timp ce anchetatorii caută rămăşiţele victimelor, despre care bărbatul susţine sus şi tare că s-ar afla, însă, în Italia.

Bărbatul din Suceava, supranumit „mâncătorul de femei”, este cercetat pentru dispariţia a trei surori, pe care le-ar fi omorât şi apoi le-ar fi ars cu substanţe chimice. Trupurile femeilor ar fi fost apoi aruncate într-o mlaştină de lângă Rădăuţi, potrivit indiciilor anchetatrorilor.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, există probe potrivit cărora Vasile Lavric ar fi cumpărat în acea perioadă cantităţi mari de sodă.

Citeşte şi Descoperire INCREDIBILĂ în ancheta „mâncătorului de femei”. S-a aflat ale cui sunt oasele îngropate în curte

Vasile Lavric, bărbatul din Rădăuţi suspectat că şi-a ucis soţia şi pe cele două surori ale acesteia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit unei decizii luate marţi de Tribunalul Bucureşti, la propunerea procurorilor. Decizia nu este definitivă şi a fost contestată de Vasile Lavric la Curtea de Apel Bucureşti.

Oficial, Vasile Lavric este pus sub acuzare doar pentru tentativă de omor. Mai exact, pentru că ar fi lovit-o cu un ciocan pe soţia sa Nicoleta. Anchetatorii bănuiesc însă că le-ar fi ucis şi pe surorile tinerei, Iuliana şi Ramona. Lavric a avut legături amoroase cu cele trei femei. Toate au dispărut în urmă cu mai bine de 9 ani.

Citeşte şi Mama surorilor dispărute de la Rădăuţi, condamnată să-i plătească daune morale principalului suspect

În mai multe rânduri, el a postat pe Facebook fotografii cu Nicoleta Lavric, femeia cu care are un copil în vârstă acum de 16 ani şi a acuzat-o că a plecat de acasă în 2005, uitând că are un copil, căruia i-a şi furat un lănţişor de aur de la gât. Într-una dintre postările de pe reţeaua de socializare, Vasile Lavric a scris că avea informaţii cum că Nicoleta s-ar fi aflat în Italia, însă spera să obţină informaţii privind adresa sa exactă.
 
Mama lui Vasile Lavric susţine că fiul său e nevinovat şi că surorile Iordache ar fi plecate la muncă în Italia. Vecinii nu cred, totuşi, în această ipoteză, întrucât în cei trei ani de zile scurşi de la dispariţia lor nu au dat nici măcar un semn de viaţă.