Cine este procurorul care s-a SINUCIS la Parchetul General. Femeia fugise din spital şi a mers la serviciu, unde s-a omorât

Publicat: Vineri, 26 Aprilie 2019 13:48 // Actualizat: Vineri, 26 Aprilie 2019 15:05 // Sursa: romaniatv.net

Procuroarul care s-a aruncat vineri în gol de la etajul 5 al Parchetului General fugise din spital. A ajuns direct la sediul instituţiei unde şi-a luat viaţa. Femeia de 50 de ani avea doi copii şi suferea de depresie, potrivit România TV.

Internată la Spitalul Militar din București, procurorul Ramona Bulcu a fugit vineri dimineață din salon. A mers la Parchetul General, acolo unde lucra, a urcat până la etajul 5 și s-a aruncat în gol. Un muncitor care lucra în apropiere a văzut-o la balcon, a urlat să coboare de acolo, dar nu i s-a răspuns.

"Colegu meu a văzut că era cineva la balcon. A sunat la salvare şi până să vină...s-a aruncat", a povestit un martor.

"La ora 11.33 s-a primit un apel pentru o persoană care are intenţia să se arunce de la etaj. S-au trimis echipajele de intervenţie. Primul echipaj a ajuns în 9 minute, cel de al doilea în 14 minute. La locul solicitarii a fost găsită o persoană care prezenta politraumatism prin precipitare prin cădere de la înălţime, traumatism cranian grav, leziuni incompatibile cu viaţa", a declarat Alice Grasu, şef al Serviciului de Ambulanţă Bucureşti.

Procurorul Ramona Bulcu a fost purtător de cuvânt a Parchetului General. În ultimii ani a fost însă transferată la un departament izolat, cel de arhivă. Cunoscuții, la rândul lor procurori, spun că serviciul ar fi putut fi cauza problemelor sale psihice. De altfel, procuroarea ar fi fost pe tratament, dar nu și-ar mai fi luat pastilele în ultimele zile.

Potrivit CV-ului său, Ramona Bulcu a fost purtătorul de cuvânt al Parchetului General începând din 2011 până în 2018. Anterior a fost procuror la secția civilă din cadrul Parchetului general. În 2012 și-a depus candidatura pentru postul de procuror în CSM.

Procuroarea era divorțată și a lăsat orfani în Vinerea Patimilor doi copii. 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
procuror sinucis parchetul general Ramona Bulcu ramona Bulcu s-a sinucis
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7789
RON
19 Feb
noapte 4 °
zi 8 °
Ultimele joburi adaugate
24 H