Detalii şocante din dosarul lui Bivolaru. Guru avea un vocabular extrem de obscen cu minorele VIDEO

Detalii şocante ies la iveală în dosarul în care Gregorian Bivolaru a fost condamnat la închisoare. Convorbirile telefonice între Guru şi minorele care îi cădeau victime sunt de o obscenitate extremă. Gregorian Bivolaru le îndepărta pe fete de familii, oferindu-le bani şi denigrându-le în mod susţinut părinţii.

13 nov. 2013, 14:50
Detalii şocante din dosarul lui Bivolaru. Guru avea un vocabular extrem de obscen cu minorele VIDEO

Pentru a le ţine aproape pe minore, Gregorian Bivolaru începea prin a le îndepărta de părinţi.

„D.M – Azi m-au sunat ai mei şi..Nu ştiu, m-au…
  B.G – Păi…şi? Mai lasa-mă în pace cu ai tăi! Chestia asta am auzit-o mereu. Ce? Şi ce dacă te-au sunat? Ce e? Ce este? Ce? Te bat la cap? Ce? Crezi că asta este o scuză pe care să o accept la nesfârşit, că te-au sunat ai tăi şi gata…tu..gărgăuni?”, se arată în conversaţia lui Bivolaru cu una dintre victimele sale.

Mai mult, Bivolaru nu i-a permis unei tinere să participe la înmormântarea tatălui său, ba chiar a şi convins-o să ia totul în glumă.

„G.B – Tu acum ar trebui să fii foarte veselă. Să zici: Bine că l-a luat Dumnezeu! Să joci! Să fii ghiduşă, să îţi arăţi toată fericirea!….Îi faci tăticului tău..îi dai cu tifla, îi faci bezele”, spunea Gregorian Bivolaru, potrivit unor surse juridice.

CITEŞTE ŞI Mandat european de arestare pe numele lui Gregorian Bivolaru

Una dintre martorele citate a declarat în faţa judecătorilor că Bivolaru prefera fetele virgine, pe care să le iniţieze în viaţa sexuală şi cu care, ulterior, nu se sfia să realizeze adevărate triunghiuri amoroase, potrivit România TV.

Aproape toate convorbirile telefonice depuse la dosar sunt practic imposibil de reprodus, fiind de o obscenitate extremă. I-au convins însă pe judecători să îl condamne pe Gregorian Bivolaru la şase ani de închisoare cu executare, pedeapsă pe care Bivolaru nu o execută deocamdată. El se află în Suedia, ţară care i-a oferit azil.