Detalii șocante ies la iveală în cazul morții fiicei lui Elvis Presley. De ce familia nu a vrut ca Lisa Marie să fie resuscitată

Detalii șocante ies la iveală în cazul morții fiicei lui Elvis Presley. Lisa Marie Presley a murit joi, la vârsta de 54 de ani, în urma unui dublu stop cardiac.

14 ian. 2023, 19:36
Detalii șocante ies la iveală în cazul morții fiicei lui Elvis Presley. De ce familia nu a vrut ca Lisa Marie să fie resuscitată
Detalii șocante ies la iveală în cazul morții fiicei lui Elvis Presley

Detalii șocante ies la iveală în cazul morții fiicei lui Elvis Presley. Anunțul morții unicei fiice a lui Elvis Presley la numai 54 de ani a șocat întreaga lume. Lisa Marie Presley a plecat la cele veșnice după ce a suferit două stopuri cardiace, iar familia sa a cerut ca ea să nu fie resuscitată.

Citește și Reacția Andreei Podărescu, după ce a fost dată în judecată de o bancă de celule stem

Detalii șocante ies la iveală în cazul morții fiicei lui Elvis Presley

După ce joi a suferit un stop cardiac și a fost internată la spital, fiica lui Elvis Presley a fost declarată în moarte cerebrală. Medicii au fost nevoiți să o plaseze pe Lisa Marie în comă indusă fiind menținută în viață doar cu ajutorul aparatelor.

Între timp, vedeta a suferit un al doilea stop cardiac, iar familia sa a semnat un ordin ca ea să nu fie resuscitată, având în vedere faptul că deja se afla în moarte cerebrală și urma să fie menținută în continuare în viață cu ajutorul aparatelor

Anunțul trist al trecerii în neființă a fost făcut de mama ei, Priscilla Presley.

„Cu inima grea trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică, Lisa Marie, a plecat dintre noi. A fost cea mai pasionată, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată”, a spus ea pentru CNN.

”Facem apel pentru intimitate, în aceste momente în care încercăm să gestionăm această pierdere profundă. Vă mulţumim pentru dragoste şi rugăciuni. La acest moment nu vom face alte declaraţii”, a continuat ea.

Priscilla Presley şi restul familiei Presley sunt ”şocaţi şi devastaţi de moartea tragică a iubitei lor Lisa Marie”, a arătat un reprezentant al familiei, într-o declaraţie oferită CNN. ”Ei sunt profund recunoscători tuturor pentru sprijin, dragoste şi rugăciuni şi solicită intimitate în acest moment foarte dificil”, scrie în declaraţie.

Lisa Marie Presley, găsită inconștientă în casă de menajera ei

Lisa Marie Presley s-a simțit rău încă de joi dimineață. A acuzat dureri foarte mari la stomac, care au devenit tot mai intense.

Fiica lui Elvis Presley a ajuns de urgență la spital, joi, după ce a fost găsită inconștientă în propria locuință de către menajera sa. Fostul ei soț, Danny Keough, a efectuat manevre de resuscitare până când au sosit paramedicii. Ulterior a fost transportată la spital la terapie intensivă, în comă indusă. Medicii au depus toate eforturile pentru a o salva, însă starea ei de sănătate s-a înrăutățit și în ultimele ore a fost ținută în viață cu ajutorul unui stimulator cardiac.

Citește și Reacția lui Gheboasă după ce a părăsit Survivor România: „Îmi făceam nevoile spate în spate cu Carmen Grebenișan!”