Reacția Andreei Podărescu, după ce a fost dată în judecată de o bancă de celule stem

Andreea Podărescu a fost dată în judecată de către o bancă de celule stem, după ce ea și fostul ei partener nu au mai plătit contractul.

14 ian. 2023, 17:02
Reacția Andreei Podărescu, după ce a fost dată în judecată de o bancă de celule stem

Andreea Podărescu a vorbit recent despre situația în care a fost pusă de bărbatul cu care are un băiețel. Pe vremea când erau împreună, aceștia au semnat un contract cu banca de celule stem, dar pe care ulterior nu l-au mai achitat.

Bruneta a mărturisit pentru spynews.ro, că știe de acest proces și mărturisește că nu ea este vinovată pentru problemele cu legea, ci fostul ei partener de viață. Ea a spus că bărbatul nu o ajută cu nimic în ceea ce privește creșterea și educația copilului lor.

Citiți și: Andreea Podărescu, după ce a fost bătută de fostul soţ: „Dumnezeu va decide ce se va întâmpla cu noi”

Andreea Podărescu: „El a insistat să mergem și să facem această procedură!”

Vedeta spune că el ar fi trebuit să plătească serviciile oferite de clinică, deoarece el ar fi insistat să se facă recoltarea de celule stem atunci când ea era însărcinată.

”Eu când eram în aproape nouă luni de sarcină, domnul (n.r. fostul partener și tatăl copilului ) a insistat să mergem și să facem această procedură, acest contract și vreau să spun că îmi aduc perfect aminte că am stat la o coadă interminabilă, gravidă fiind, că să rezvolăm această problemă, lucrurile fiind serioase, nu s-a gândit nimeni că nu vor mai fi plătite, că ele trebuiau plătite de cel care a insistat să facem acest contract, nu de mine”, a spus Andreea Podărescu, despre relația cu fostul ei partener de viață din care a rezultat și un copil, Anthony, în vârstă de 5 ani.

Fotomodelul spune că a fost victima agresiunii fostului partener de viață, iar în prezent cei doi nu mai vorbesc deloc, mai ales că acum are o nouă relație.

Atunci când încă mai păstrau cât de cât legătura, bruneta spune că acesta i-ar fi promis că va plăti sumele restante către clinica medicală.

„Acum câțiva ani am încercat să discut cu el, ba prin avocați, ba eu personal, când s-a putut, că acum noi nu mai discutăm absolut deloc de câțiva ani, iar de fiecare dată când am discutat direct sau prin terțe persoane, el mi-a promis că va plăti datoria, ceea ce nu s-a întâmplat nici până în ziua de azi, dovadă pentru care s-a ajuns la acest proces pentru care eu sinceră să fiu nu sunt vinovată, având în vedere că el e cel care a insistat. Eu mă ocup de creșterea copilului în totalitate, nu vrea să-mi plătească în continuare niciun ban pentru copil, nu a vrut să-mi restituie niciun ban din cei pe care a decis instanța să mi dea, mai mult de atât ce să fac? Să îi plătesc eu datoriile? E datoria lui și el trebuie să plătească”, a mai spus Andreea Podărescu.

Citiți și: Guvernul îi scuteşte pe donatorii de celule stem de plata CASS timp de 10 ani