Detalii șocante în cazul bărbatului ucis de fiul lui, în Pitești. Ar fi fost omorât în timpul unei petreceri, apoi fiul a organizat și alte chefuri cu cadavrul în casă

Scene de groază în Piteşti. Bărbatul de 78 de ani, găsit mort în locuința lui din Pitești, a fost ucis cu bestialitate, iar principalul suspect este chiar de fiul lui, un băiat în vârstă de 16 ani. Poliţiştii au o ipoteză-şoc: pensionarul a fost ucis la o petrecere şi apoi au mai avut loc astfel de petreceri, cu cadavrul în casă.

03 mart. 2023, 16:00
Detalii șocante în cazul bărbatului ucis de fiul lui, în Pitești. Ar fi fost omorât în timpul unei petreceri, apoi fiul a organizat și alte chefuri cu cadavrul în casă

Fosta soție a bărbatului a fost cea care a dat alarma la 112. Le-a spus polițiștilor că a venit să-și vadă fiul, dar că fostul soț nu răspunde la ușă. Polițiștii ajunși la fața locului au descoperit cadavrul bărbatului în stare de putrefacție. Principalul suspect este chiar fiul lui, un adolescent în vârstă de 16 ani. Cadavrul bărbatului era acoperit cu un covor și cu haine.

„În noaptea de 02 spre 03 martie a.c., în jurul orei 03.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că nu poate pătrunde în locuința fostului soț, din municipiul Pitești.

La fața locului s-au deplasat echipajele specializate de pompieri, care au deblocat ușa de acces în locuință, dar și polițiștii, care au pătruns în interior și au găsit trupul unui bărbat, de 78 de ani, decedat de mai mult timp.

Citește și: Un polițist s-a împușcat în cap, în mașină, în Satu Mare

În urma verificărilor efectuate de polițiști, pe trupul bărbatului au fost identificate urme de violență”, se precizează într-o informare transmisă de IPJ Argeş.

Potrivit România TV, în casa în care locuia cu tatăl lui, băiatul de 16 ani ținea deseori petreceri, iar procurorii iau in calcul ipoteza ca bărbatul sa fi fost ucis chiar in timpul unei petreceri organizate de fiul sau. Nu este exclus chiar ca băiatul să fi dat petreceri și cu cadavrul în casă.

Adolescentul a fost dus la spital de mama lui, într-o stare severă de sevraj. ”Ca motiv de prezentare a fost agitatie psiho-motorie. Era constient, cooperant. A afirmat ca a consumat substante psihoactive de genul etniobotanice ”, a declarat Tudor Ionescu, manager Spitalul de Pediatrie Pitești.

Deși adolescentul a recunoscut în fața medicilor ca a consumat droguri, testele au ieșit negative. Anchetatorii vorbesc despre consumul unui nou tip de droguri care este de 10 ori mai periculos decât Metamfetamina și nu se depisteaza la analize.

În cadrul verificărilor, polițiștii au descoperit mașina bărbatului ucis într-o parcare în care tinerii se adună de obicei noaptea. Martorii spun că au văzut mașina acolo.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.