Detalii ŞOCANTE în cazul celor trei bebeluşi găsiţi morţi în podul unui bloc. Ce au descoperit anchetatorii

Medicii legişti din Bistriţa se apropie de finalul autopsiilor în cazul morţii celor trei bebeluşi găsiţi săptămâna trecută în podul unui bloc din Bistriţa-Bârgăului, primele date arătând că micuţii ar fi murit în urmă cu trei până la nouă ani.

14 mart. 2017, 08:59
Detalii ŞOCANTE în cazul celor trei bebeluşi găsiţi morţi în podul unui bloc. Ce au descoperit anchetatorii

Surse din cadrul Serviciului de Medicină Legală Bistriţa au declarat, potrivit Mediafax, că legiştii au stabilit că bebeluşii ar fi murit în urmă cu trei până la nouă ani.

Sursele citate susţin că două dintre trupurile bebeluşilor ar avea peste şapte ani vechime, deoarece sunt complet scheletizate, iar conform unor studii, după şapte ani trupurile se scheletizează complet.

Al treilea trup găsit în podul blocului prezenta urme de mumificare, ceea ce îi face pe specialişti să creadă că acesta ar avea peste trei ani vechime.

De asemenea, medicii legişti au stabilit că cei trei copii au fost născuţi în ani diferiţi şi că toţi trei au fost ucişi imediat după naştere.

Trei bebeluşi, găsiţi morţi în podul unui bloc. Femeia de serviciu a sunat disperată la 112

Deocamdată nu s-a putut stabili cu exactitate dacă bebeluşii erau fraţi şi nici sexul copiilor, medicii legişti prelevând mostre ADN pe care le vor trimite la analize la Institutul Medico-Legal, urmând să se realizeze şi expertiza antropologică pentru a se stabili ce sex au bebeluşii găsiţi decedaţi.

Între timp, anchetele merg mai departe, procurorii bistriţeni deschizând un dosar penal pentru omor.

„Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud a deschis un dosar penal cu autor necunoscut, fiind făcute cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de omor, dosar în care se fac cercetări, cauza decesului fiind în curs de stabilire” a declarat Angela Sângeorzan, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud.

Poliţiştii au efectuat cercetări la faţa locului, au audiat toţi vecinii din bloc, însă nu au reuşit deocamdată să dea de urma presupusei criminale, deşi ar exista un cerc de suspecţi.

În sat oamenii vorbesc că ar fi existat o femeie care locuia în apropierea blocului respectiv şi care avea mai mulţi copii, din mai multe căsătorii şi care este plecată de câţiva ani în străinătate.

Locatarii blocului se declaraseră şocaţi de descoperirea făcută în pod şi spuneau că în bloc nu a locuit în ultimii ani vreo femeie gravidă. Anchetatorii sunt însă de părere că cel puţin unul dintre locatarii blocului este complice cu mama criminală întrucât accesul în podul blocului se face pe o scară construită din lemn, iar la ultimul etaj sunt patru apartamente. În plus, accesul este dificil şi este greu de crezut că o mamă aflată în travaliu sau cu un sac în spate ar putea urca singură în pod şi nimeni să nu audă nimic.


loading...