Detalii şocante în cazul copilului înjunghiat de propriul tată. Bărbatul şi-a plimbat fiul mort pe bancheta din spate o zi întreagă

Noi detalii ies la iveală în cazul copilului înjunghiat de propriul tată. În urma autopsiei s-a stabilit faptul că băiatul era mort de mai bine de 48 de ore. Micuțul a fost ucis sâmbătă, iar trupul trupul neînsuflețit al copilului a zăcut pe bancheta din spate a mașinii tatălui, unde a fost găsit marţi dimineață.

RomaniaTV.net
29 iul. 2020, 14:51
Detalii şocante în cazul copilului înjunghiat de propriul tată. Bărbatul şi-a plimbat fiul mort pe bancheta din spate o zi întreagă

Tatăl copilului în vârstă de 46 de ani și-a lăsat copilul și a fugit de la locul faptei. Oamenii legii l-au găsit în zona localităţii Filea de Jos, judeţul Cluj. Bprbatul avea venele tăiate, însă polițiștii l-au salvat la timp.

„Este stabil hemodinamic și respirator, urmând să fie ținut sub observație. Se va asigura asistență medical chirurgicală, în funcție de evoluția sa”, potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Cluj, informează Ziar de Cluj.ro.

Întrebat de ce a recurs la gestul odios, a răspuns că nu știe ce l-a apucat.

Citeşte şi Declaraţiile şocante ale tatălui suspectat că şi-a înjunghiat copilul: „A vrut să fie omorât de mine”

Reamintim că un copil de opt ani, care fusese dat dispărut împreună cu tatăl său, a fost găsit mort pe bancheta din spate a unei mașini.

În urmă cu câteva zile, mama băieţelului a cerut ajutorul autorităţilor pentru a-și găsi copilul plecat în vacanţă în Ungaria, împreună cu tatăl său. De la întoarcea în țară, femeia nu a reușit să-l recupereze pe cel mic. Mai mult, fostul său soţ nu a mai putut fi contact telefonic de câteva zile.

Cei doi soți sunt despărțiți de un an de zile, dar împart custodia copilului. Mama a început să își facă griji odată cu revenirea din vacanța petrecută de băiețel alături de tată. S-au întors din Ungaria, dar de atunci nu a mai putut lua legătura cu ei.

Mama copilului a vrut să se sinucidă de două ori când a aflat că fiul său este mort.