DETALII ŞOCANTE în cazul copilului ucis de câini. Poliţia a ajuns în parc la 3 ore de la dispariţia lui Ionuţ

Publicat: Vineri, 20 Septembrie 2013 12:05 // Actualizat: Vineri, 20 Septembrie 2013 12:40 // Sursa: romaniatv.net

Noi semne de întrebare apar în cazul morţii lui Ionuţ. Cancan.ro, care a intrat în posesia imaginilor de pe camerele de supraveghere, prezintă detalii şocante. Bunica a anunţat dispariţia copiilor la o oră după ce Andrei a fost readus în parc de un necunoscut.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată că Andrei, fratele lui Ionuţ, a ajuns la bunică însoţit de un necunoscut la ora 11.36. Teoretic, bunica ar fi trebuit să anunţe autorităţie despre dispariţia lui Ionuţ. Aceleaşi imagini au surprins şi apariţia primului echipaj de poliţie, sosit la faţa locului o oră mai târziu.

Imaginile susţin ipoteza că bunica a sunat la numărul de urgenţă 112 mult prea târziu. Există însă şi varianta ca poliţia să fi ajuns cu întârziere. Între timp însă, o martoră susţine că bunica lui Ionuţ stătea pe bancă şi bea bere la cutie în timp ce băiatul era dispărut. De altfel, timp de mai bine de o oră bunica nici nu apare pe înregistrările camerelor de supraveghere din parc.

"După câte spunea lumea care stătea pe lângă bunica pe acolo, bunica a stat foarte pasibilă pe bancă, consumând bere la cutie şi fuma. Stătea acolo, pe bancă, liniştită. Nu avea nicio problemă. Zicea că o dureau picioarele", a declarat o femeie, la Kanal D.

Avocatul Bogdan Bărbuceanu infirmă declaraţia martorei.

"M-a sunat această femeie, destul lovită de soartă, să-mi spună că n-a fumat în viaţa ei, că n-a băut bere", a declarat, la România TV, Bogdan Bărbuceanu.

Moartea tragică a lui Ionuţ a declanşat un adevărat scandal în ceea ce priveşte problema câinilor fără stăpân. Astfel, Parchetul a luat o măsură extremă. Procurorii au dispus oprirea adopţiilor şi a sterilizării câinilor pe o perioadă nederminată. Decizia a fost luată pentru a se verifica modul în care primăria a cheltuit banii pentru câinii comunitari. La parchet a fost chemat şi şeful ASPA.

Citeşte şi Dezvăluire TULBURĂTOARE în cazul copilului ucis de câini. Vezi ce spune fratele despre moartea lui Ionuţ

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
20 sep 16:56
...în cazul copilului ucis de câini. Vezi ce spune fratele despre moartea lui Ionuţ Source Article from http://www.romaniatv.net/detalii-socante-in-cazul-copilului-ucis-de-caini-politia-a-ajuns-in-parc-la-3-ore-de-la-disparitia_98878.htmlDETALII ŞOCANTE în cazul copilului ucis de câini....
20 sep 12:38
...morţii lui Ionuţ. Cancan.ro, care a intrat în posesia imaginilor de pe camerele de supraveghere, prezintă detalii şocante. Citește mai departe…. Citeste toata stirea DETALII ŞOCANTE în cazul copilului ucis de câini. Poliţia a ajuns în parc la 3 ore de la dispariţia...
20 sep 12:31
... Noi semne de întrebare apar în cazul morţii lui Ionuţ. Cancan.ro, care a...
1
EUR
4.8378
RON
05 Jul
noapte 22 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H