DETALII ŞOCANTE în cazul crimei din Timişoara, unde un copil a fost ucis de tată. Iată ce s-a întâmplat cu mama

Moartea copilului de doar sase ani, ucis cu sange rece de catre tatal sau, care apoi s-a sinucis, a zguduit Timisoara. Localnicilor de pe strada Tigrului nu le vine inca sa creada ca o asemenea tragedie s-a putut intampla chiar in cartierul lor.

22 nov. 2016, 08:00
DETALII ŞOCANTE în cazul crimei din Timişoara, unde un copil a fost ucis de tată. Iată ce s-a întâmplat cu mama

Cu toate ca barbatul de 48 de ani, care si-a ucis baiatul, a murit, dupa ce a pierdut prea mult sange, in incercarea de a se sinucide, politistii continua ancheta in acest caz si incearca sa stabileasca cum s-au petrecut lucrurile si cum s-a ajuns la o asemenea nenorocire in aceasta familie, despre care la inceput unii vecini de pe strada aveau numai cuvinte de lauda, scrie opiniatimisoarei.ro.

Pe masura ce ancheta continua, politistii au aflat si alte lucruri. Cei doi soti aveau totusi probleme de mai multa vreme, iar sotul devenise tot mai religios. Femeia l-ar fi amenintat pe barbat ca va intenta divort, astfel ca oamenii legii nu exclud ipoteza ca acesta ar fi incercat sa-si pedepseasca sotia luand viata copilasului.

In urma teribilei crime, mama baietelului injunghiat in inima de propriul tata a suferit un soc urias. Pierduta de durere, femeia de 38 de ani a fost preluata de medici pentru ingrijiri. Acestia au decis sa o interneze in Clinia de Psihiatrie din Timisoara, de pe strada Vacarescu.

Femeia este atent supravegheata de doctori, intrucat, spun ei, a fost peste puterile unei mame sa isi vada pruncul ucis de propriul sot, pe care l-a gasit agonizand intr-o balta de sange langa trupul neinsufletit al micutului.

Medicii se tem ca nu cumva sa faca si ea un gest necugetat, doborata de suferinta.

Un barbat din cartierul Fabric din Timisoara si-a ucis fiul in varsta de doar 6 ani, injunghiindu-l cu un cutit drept in inima. Apoi l-a asezat pe pat, cu fata in sus, cu mainile pe piept. Dupa ce a realizat grozavia faptei sale, tatal a incercat sa se sinucida. Si-a infipt un cutit in piept, apoi si-a taiat venele. Dupa o ora si jumatate de la teribila crima, barbatul s-a stins si el. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viata, dupa ce a pierdut prea mult sange.

In timpul crimei, mama baiatului se afla la dus. Cand a iesit din baie a auzit zgomote ciudate dintr-una din incaperile casei. Cand a incercat sa intre, si-a dat seama ca usa era incuiata. Femeia a sunat la numarul de urgenta 112 si a cerut sprijinul pompierilor si politistilor.

Citeşte şi Crimă înfioratoare în Timişoara. Un tată şi-a omorât copilul de 6 ani, apoi s-a sinucis