Detalii șocante în cazul morții actorului Ștefan Bouroșu. Deși a fost găsit decedat cu mâinile legate la spate, polițiștii cred că s-a sinucis: „Ușile erau încuiate pe interior, cu cheia în yală, geamurile la fel”

Doliu în lumea teatrului. Apropiații și colegii actorului Ştefan Bouroşu sunt în stare de șoc după ce tânărul a fost găsit fără suflare, cu mâinile legate la spate, în apartamentul pe care îl închiriase în capitala Moldovei. Polițiștii merg inclusiv pe varianta sinuciderii.

24 ian. 2023, 14:11
Detalii șocante în cazul morții actorului Ștefan Bouroșu. Deși a fost găsit decedat cu mâinile legate la spate, polițiștii cred că s-a sinucis: „Ușile erau încuiate pe interior, cu cheia în yală, geamurile la fel”

Ștefan Bouroșu, un actor în vârstă de 32 de ani, a sfârșit tragic. Tânărul a fost găsit mort, cu mâinile legate la spate, într-un apartament din Chișinău, acolo unde locuia cu chirie. Alerta a fost dată de tatăl actorului, îngrijorat că nu mai reușea să dea de el.

Deși a fost găsit decedat cu mâinile legate la spate, polițiștii cred că Ștefan Bouroșu s-a sinucis. Medicul acestuia a spus că suferea de depresie.

„În cadrul cercetării la fața locului s-a constatat că ambele uși erau încuiate pe interior, cu cheia în ială, geamurile la fel fiind închise, colegii de la IGSU deblocând ușile în prezența tatălui victimei. În cadrul cercetării la fața locului s-a constatat că ambele uși erau încuiate pe interior, cu cheia în ială, geamurile la fel fiind închise, colegii de la IGSU deblocând ușile în prezența tatălui victimei.

Medicul legist, examinând la fața locului cadavrul, nu a depistat urme de moarte violentă, urmând a fi expediată ulterior expertiza medico- legală.

Experții din cadrul CTCEJ au efectuat toate măsurile ce se impun în vederea ridicării și acumulării tuturor probelor pe cazul dat. Aceștia au stabilit că bărbatul locuia de unul singur, urme de pătrundere sau de acces în locuință nu au fost depistate și nici amprente străine.

Oamenii legii au audiat și medicul curant al bărbatului care a confirmat starea de depresie din ultima vreme a acestuia”, arată nota emisă de poliție, citată de Unimedia.