Doliu în lumea teatrului. Ştefan a fost găsit mort în apartament, legat cu mâinile la spate. Avea 32 de ani

Ștefan Bouroșu, un actor în vârstă de 32 de ani, a sfârșit tragic. Tânărul a fost găsit mort, cu mâinile legate la spate, într-un apartament din Chișinău, acolo unde locuia cu chirie. Chiar tatăl său a fost cel care a descoperit trupul neînsuflețit.

23 ian. 2023, 23:53

Ștefan Bouroșu, un actor în vârstă de 32 de ani a fost găsit fără suflare, cu mâinile legate la spate, într-un apartament din Chișinău, acolo unde locuia cu chirie. Îngrijorat că fiul său nu mai dă niciun semn de viață, tatăl său a mers să vadă ce se întâmplă cu acesta și astfel a descoperit trupul neînsuflețit. Moartea lui Ștefan Bouroșu i-a șocat pe colegii şi prietenii săi care au postat mesaje emoţionante pe rețelele de socializare.

Tragedia s-a petrecut cu câteva ore în urmă, într-un apartament situat pe Bulevardul Mihail Kogălniceanu din București. Cadavrul tânărului a fost descoperit chiar de către tatăl acestuia, care a trecut pe la locuința actorului, fiind îngrijorat pentru că nu mai reușea să dea de fiul său

Doliu imens în presă. Un jurnalist a murit fulgerător, la doar 40 de ani. A fost găsit fără viaţă în propria locuinţă
„Nu văd. Nu aud. Nu simt. M-a doborât astăzi de pe picioare o veste, care nu încape în creierul meu: Ștefan Bouroșu, bunul și iubitul meu coleg, cel înțelept, luminos și talentat… nu mai este în viață! Doare. Sfâșie. Rupe din carne vie acest fapt… Încă mi se pare o halucinație, un vis urât. Ștefan… Dragule… Zboară!”, a scris colega sa Olesea Svecla.

Doliu uriaş în lumea filmului mondial. Gina Lollobrigida, legenda cinematografiei italiene, a murit la vârsta de 95 de ani
„De o seninătate, cumsecădenie, bunătate și talent cum rar se mai întâlnește.. Eram întotdeauna mândră și fericită că eram contemporană cu el, (Strășeni, Școala de Arte.. ) venea cu plăcere la emisiuni când îl invitam și avea atâtea de povestit.. Un Om pe care puteai conta, de care erai mereu auzit, înțeles, ascultat.. acum ne întrebăm noi dacă l-am auzit, ascultat, căutat sau înțeles destul … Probabil ca nu. Țin minte ca și acum spectacolul Oscar și Tanti Roz cu Ștefan în rol principal care efectiv m-a cucerit și a rămas în inima mea ca Preferat! Îmi doream să mai joace și să mai merg de atâtea ori în sălile de teatru pe scena căruia să joace El! Asta nu se va mai putea. Ne vei lipsi. Am rămas surzi, muți și orbi de la dureroasa veste. Zbor lin, Stefănel cum obișnuiam sa îți zic”, a scris jurnalista Irina Staver.

Actorul a activat pe scena Teatrului Național „Eugène Ionesco” între anii 2013-2017 și s-a  făcut remarcat prin rolurile pe care le-a avut în piese precum „Oscar și tanti Roz” și „Drept ca o linie”.