Detalii şocante în cazul tinerei găsite moartă pe câmp în Călăraşi, lângă Autostrada Soarelui

Cadavrul fetei găsite moartă pe câmp în Călăraşi, lângă Autostrada Soarelui, nu prezenta urme vizibile ale unei agresiuni, dar după efectuarea necropsiei s-a stabilit că tânăra consumase substanţe interzise.

RomaniaTV.net
07 nov. 2017, 11:58
Detalii şocante în cazul tinerei găsite moartă pe câmp în Călăraşi, lângă Autostrada Soarelui

Mirabela Cristian (27 de ani), o tânără din comuna prahoveană Telega, a murit în condiţii suspecte, trupul ei fiind descoperit pe un câmp de la marginea Autostrăzii Soarelui, în judeţul Călăraşi. Părinţii victimei sunt şocaţi, pentru că ştiau că fiica lor se afla la un concert în Bucureşti.

Citeşte şi: O tânără de 27 de ani a fost găsită moartă, dezbracată, pe un câmp de lângă Autostrada Soarelui. Femeia îşi propusese o misiune bizară

Descoperirea macabră a fost făcută în data de 11 octombrie, de un tractorist care lucra pe câmpul de la marginea A2, pe raza judeţului Călăraşi. Acesta a fost cel care a anunţat autorităţile. Mirabela era dezbrăcată complet, iar hainele şi geanta sa au fost găsite la o distanţă de câteva zeci de metri.

Surse apropiate de anchetă susţin că victima nu prezenta urme vizibile ale unei agresiuni, iar după efectuarea necropsiei s-a stabilit că tânăra consumase substanţe interzise.

Mirabela Cristian a terminat cursurile unei şcoli postliceale de asistent de farmacie, dar pentru că nu şi-a găsit un loc de muncă, a decis să plece, în luna februrie a acestui an, împreună cu iubitul său, în Danemarca, în speranţa că-şi va putea face un rost în viaţă într-o altă ţară. Tânăra a decis să se întoarcă în ţară în această toamnă singură.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz pentru moarte suspectă.