Detalii şocante în dosarul fostului director OTV: se filmau când aveau relaţii intime cu minori

Procurorii scot noi dovezi în cazul reţelei de prostituţie condusă de Doru Iuga. Au fost descoperite şi numeroase filmări cu minori.

RomaniaTV.net
28 nov. 2011, 06:36
Detalii şocante în dosarul fostului director OTV: se filmau când aveau relaţii intime cu minori

Conform ziarului Libertatea, anchetatorii au găsit în calculatoarele inculpaţilor filme cu scene fierbinţi între bărbaţi. Ziariştii scriu că procurorii au scos la iveală înregistrări în care Doru Iuga şi ceilalţi inculpaţi în dosar întreţineau relaţii sexuale cu minori.

Fostul director OTV împreună cu alţi cinci bărbaţi au fost trimişi în judecată. Ei sunt acuzaţi că au pus la cale o reţea de prostituţie masculină în care erau implicaţi afacerişti şi chiar oameni de televiziune.

În urmă cu cinci luni, poliţiştii şi procurorii bucureşteni au destructurat o reţea de prostituţie masculină în care erau implicaţi afacerişti şi chiar oameni de televiziune. Bărbaţii erau acuzaţi că îşi satisfăceau plăcerile animalice în compania unor băieţei, pe care îi plăteau cu sume frumuşele de bani. Din casele iubăreţilor, anchetatorii au luat mai multe calculatoare, pe care le-au trimis la expertizat.