Detalii spectaculoase de la nunta Mariei Andreea cu Vali Bărbulescu. Artista și DJ-ul au avut un eveniment de poveste. Cel mai emoționant moment s-a petrecut la biserică / Exclusiv

Artista Maria Andreea și DJ-ul Vali Bărbulescu s-au căsătorit weekendul trecut, iar noi avem detalii spectaculoase, în exclusivitate, de la marele eveniment.

07 iul. 2023, 13:48

Weekendul trecut a fost de poveste pentru Maria Andreea și pentru Vali Bărbulescu. Frumoasa artistă și simpaticul DJ s-au căsătorit la Suceava, într-un cadru de basm, alături de toți cei dragi.

Maria Andreea și Vali Bărbulescu au așteptat cu nerăbdare ziua cea mare, iar totul a fost pur și simplu perfect. În inima Bucovinei, în orașul natal al artistei, înconjurați de toți oamenii care îi iubesc și le sunt alături, cei doi și-au jurat iubire pentru totdeauna în fața Lui Dumnezeu.

Artista și Vali Bărbulescu s-au căsătorit civil pe 28 aprilie, iar duminica trecută, pe 2 iulie, s-au bucurat pe deplin de cununia religioasă, care a fost săvârșită la biserica Nașterea Maicii Domnului din Suceava, care a fost îmbrăcată în mătase și flori, aceasta fiind exact biserica în care slujește tatăl ei, preotul Viorel-Ioan Vârlan.

Slujba a fost încărcată de emoție încă de la început. În momentul în care au intrat în biserică, mirii au fost însoțiți de cei mai importanți oameni din viața lor. Vali Bărbulescu a pășit în biserică la brațul mamei sale, în timp ce frumoasa lui soție a fost condusă la Altar de părinții ei.

Emoțiile au continuat cu slujba absolut minunată, săvârșită de un sobor de preoți, colegi de-ai tatălui miresei. Maria Andreea a fost emoționată până la lacrimi în momentul în care cel care i-a pus cununia pe cap a fost nimeni altul decât unchiul ei, omul care a văzut-o crescând sub ochii lui.

După ceremonia superbă de la biserică, mirii, părinții, nașii și prietenii celor doi s-au îndreptat spre local, aici unde petrecerea a ținut până în zori de zi.

Mirii și-au făcut apariția într-un mare stil și i-au impresionat pe invitați încă de la început cu dansul, unul original și plin de senzualitate.

Maria Andreea și Vali Bărbulescu au avut numeroase surprize pentru invitați, printre acestea aflându-se și artiștii care au cântat la nunta lor. Sofia Vicoveanca și Elena Gheorghe au ridicat toți oamenii de pe scaune, în timp ce Natalia Duminică a încântat privirile cu un belly dance de nota 10.

Totodată, o altă senzație a serii a fost vestimentația celor doi. Vali Bărbulescu a purtat un costum negru, elegant, impecabil, în timp ce frumoasa lui soție a optat nu pentru una, ci pentru trei rochii. Una a fost purtată la biserică, alta în timpul dansului și a treia a fost realizată special pentru momentul tortului.

Pe cap, mireasa a purtat o tiara strălucitoare, asemenea celor din filmele cu prinți și prințese. Și pantofii miresei au fost unii deosebiți, realizați de brandul preferat al lui Jennifer Lopez.

De asemenea, una dintre surprizele mirelui pentru mireasa lui a fost make-up artistul care a făcut-o pe Maria Andreea cea mai frumoasă mireasă. Artista a fost machiată de Serhat Sen, cel mai cunoscut make-up artist din Turcia.

Așa cum spuneam și mai devreme, un alt moment absolut spectaculos de la nunta celor doi a fost tortul. Acesta a avut 7 etaje și a fost realizat de Ioana și Carmela Dragomir. Într-un cadru de poveste, sub un foc impresionant de artificii, Maria Andreea și Vali Bărbulescu au radiat de fericire, împlinire și, mai ales, de iubire. Iar fotografiile din galeria foto stau drept dovadă, acestea fiind realizate de nici mai mult, nici mai puțin decât Nicolas Gerardin, care este fotograful personal al Georginei și al lui Cristiano Ronaldo.

CITESTE SI: Exclusiv / Medana și Alin Oprea, pregătiri intense pentru nunta anului. Artistul și soția sa își vor jura iubire în fața Lui Dumnezeu. ”Avem emoții și așteptăm cu nerăbdare”