Detalii ULUITOARE după crima şocantă de la Constanţa: Bărbatul îşi ameninţase soţia cu moartea VIDEO

Bărbatul din Constanţa care şi-a ucis soţia bolnavă de cancer cu zeci de lovituri de cuţit o ameninţase pe femeie în urmă cu doar câteva zile. Nimeni nu l-a luat însă în serios pe individ. El este internat acum sub pază după tentativa de sinucidere, informează România TV.

24 mai 2015, 06:42
Detalii ULUITOARE după crima şocantă de la Constanţa: Bărbatul îşi ameninţase soţia cu moartea VIDEO

Bărbatul care şi-a omorât soţia cu mai multe lovituri de cuţit, ameninţase cu doar câteva zile în urmă că vrea să facă acest gest. Mai mult, el spunea că vrea să se omoare. Nimeni însă nu l-a luat în serios.

Bărbatul este internat acum la Spitalul Judeţean Constanţa şi este păzit în permanenţă de un poliţist. El va fi supus unei expertize pentru ca procurorii să vadă dacă avea discernământ în momentul în care a comis crima.

Scenele şocante au avut loc în localitatea constănţeană Bărăganu. Cei doi soţi erau împreună de zeci de ani, aveau 4 copii şi erau pentru întreaga comunitate o familie model. Nimic nu avea să prevestească sfârşitul cumplit al femeii.

Şoc, şoc, şoc puternic. Era o familie foarte normală, au patru copii pe care i-au crescut frumos şi bine, a fost o cumpănă foarte grea, nu ştiu ce s-a întâmplat. E un coşmar pentru tot satul„, a spus o femeie.

Se pare că bărbatul a recurs la gestul extrem după o ceartă legată de faptul că femeia, care era şi bolnavă de cancer, îşi găsise de lucru în altă localitate, iar soţul ei stătea mai mult singur.

După ce şi-a înjunghiat soţia de zeci de ori, bărbatul a încercat să-şi ea viaţa. Unul dintre fiii săi l-a salvat însă din ştreang.

După ce s-a întâmplat acest incident nefericit, făptuitorul a încercat să-şi pună capăt zilelor prin spânzurare, în spatele casei„, a declarat procurorul Mihai Luca Alexandru.

Bărbatul este internat la Spitalul de Urgenţă Constanţa, iar medicii spun că va supravieţui.

Citeşte şi CRIMĂ în Constanţa. O femeie a fost ucisă de soţ cu 50 de lovituri de cuţit