DETALII ULUITOARE ies la iveală în cazul adolescentei de 16 ani, care s-a aruncat de la etajul trei

Sfârşitul tragic al adolescentei de 16 ani, care s-a aruncat de la etajul trei în noaptea de joi spre vineri, ascunde încă multe necunoscute. Dacă în prima fază s-a spus că tânăra ar fi recurs la acest gest din cauza lipsei de afecţiune din partea mamei, se pare însă că, în ultima perioadă, fata a fost afectată cel mai mult de pierderile suferite în plan sentimental.

RomaniaTV.net
20 ian. 2015, 08:13
DETALII ULUITOARE ies la iveală în cazul adolescentei de 16 ani, care s-a aruncat de la etajul trei

Tânăra a suferit mai multe intervenţii chirurgicale la plămâni, lipsind de la şcoală. Abandonată de mamă şi părăsită de prieten, Marina a intrat într-o depresie care a culminat cu o tentativă de suicid. Din acel moment, toţi din jurul ei au încercat s-o ajute.

Chiar joi, profesorii au discutat cu ea şi nimic nu anunţa tragedia. Ceea ce a făcut-o să se gândească din nou la suicid au fost câteva replici primite de la cei din anturaj. Cel puţin aşa reiese din ultimele mesaje pe care tânăra i le-a trimis prietenului ei, care le-a postat pe Facebook, scrie monitorulbt.ro.

Marina: „Te iubesc mult, e fix, te iubesc indiferent dacă mă vei uita sau nu şi te voi iubi chiar dacă mor sau dacă trăiesc”.

Pritenul: „Iubita, răspunde, te rog!Te implor, te iubesc nu fă chestii dintr-astea. Las-o pe Andreea şi pe şefa ta. Nu trebuie să faci aşa ceva. Te iubesc mult. Răspunde, te rog. Zi-mi ceva, te implor”.

Marina: „Din cauza Andreei şi a şefei doamnei Cătălina, ea m-a acuzat de multe.

Prietenul: „Ştiu asta, dar nu trebuie să faci asta. Gândeşte-te că mai ai un pic şi ieşi”.

Marina: „Nu mai contează”.

Adolescenta, abandonată de mică de părinţi, locuia cu alte 5 fete într-un apartament al Direcţiei pentru Protecţia Copilului. Ea s-a încuiat în cameră, s-a certat la telefon cu un prieten, apoi s-a aruncat în gol de pe fereastră, de la etajul trei.

A ajuns la spital, dar medicii nu au reuşit să o salveze. Se pare că fata a mai avut tentative de suicid şi chiar a urmat un tratament ca să depăşească momentele de cumpănă.

Acum, pe langă ancheta poliţiei, şi Protecţia Copilului a demarat propria anchetă, pentru a stabili de ce a recurs fata la gestul extrem. Este al cincilea caz din ultima lună în care tineri din Botoşani recurg la sinucidere.

Citeşte şi O studentă S-A ARUNCAT DE PE UN BLOC cu 10 etaje. Tânăra se pare că A CĂZUT în picioare